AGA, Igala, Aguss, Bufo ,Jakuch kupiłam 13 sztuk, ale malutkie, rutewki trzeba ze szkłem pow. szukać

Na razie siedzą w doniczkach i czekam aż się ujawnią

Ale nic dziwnego to z Białegostoku a tam zimno długo trwa, ale całość 153 zł . Tanio więc malutkie
Swierk<Snake>, Macierzanka pi., Bertran, Słonecznica, Dereń Rubra , Zywotnik <Southport>, Macierzanka Aur., Swierk< DAISY'WHITE> , --IGLAKI MAJĄ BYĆ MAŁE ,złoto, zółto, brązowe, po prostu oryginalne i niewielkie

, Rutwka biała i różowa, Wośnia gruczałkowata, Kalina < Onondaga, porzeczka różowa-jadalna . No, 13 sztuk .
Kupiłam na Allegro od : OGRODONLINE Iwona Skutnik , Białystok , nick --szutniczek
Pierwsza moja magnolia to nie Alba, mam albę ale ona dopiero zaczyna pąki rozwijać. Nie wiem co to za magnolia, wpadłam w marcu do Krotona a ona juz kwitła, chyba najwcześniej. Kupiłam nie pytając o nazwę . Jest cudna i kwitnie już w marcu , w normalnych warunkach , przed stellatą , jest super. Raz już znalazłam nazwę , ale zapodziałam , muszę poszukać
Bazie różowe są u nowej odmiany wierzby, jest cudna
Kilka mi róż zmarzło po tych ostatnich przymrozkach , no i ta śliczna jak Monaco, nie wiem czy to Monaco, raczej nie , bo Monaco mam i żyje. Po prostu tak cudna , albo i cudniejsza, może to była Nostalgia--nie wiem , nie zapisałam , była cudna
A teraz kilka wczorajszych zdjęć a więcej u każdej z osobna

pięknie kwitnie Stellata