Krokusowy szał nastał ,nareszcie. Nie może i mnie zabraknąć w tak kolorowym ogrodzie. Z braku czasu może mało piszę ale podglądam regularnie.
A ja mam dziś wolne .Słonko już świeci przecudnie a dopiero jest przed 8:00
Z racji tego że mnie troszku połamało , mam dziś w planach tylko zrobić porządki z suchych badylków i może poprzycinam bukietówki i trawy...Ale to zawsze coś. Na razie powynosiłam pościel na dwór i już się w wietrzy.
Olu,Ewelinko,Asiu, Black Rose witajcie
U mnie dzisiaj lato,ponad 20 stopni w cieniu to też nie jest normalne ,po pracy trochę na działce podziałałam ,ale pracy jeszcze bardzo dużo,żeby wyjść na prostą
dzisiaj iryski Clairette
Dorotko, jestem i ja
Piękne odmiany krokusów Ale i inne roślinki masz w wielu ciekawych odmianach. Wiosenne iryski mam dopiero od tego roku i szturmem zdobywają moje serce. Chociaż niestety trafiły mi się same niebieskie. jesienią muszę sobie ich dokupić, ale tym razem chyba internetowo, bo w moim ogrodniczym, pomyłki są na porządku dziennym.
Cudna wiosna u Ciebie
I ja jestem Doroto
Przecież będę musiał pochwalić się, co wyrosło z jednego patyczka, który mi przysłałaś
Aż się nie chce wierzyć, że ten wielki krzaczor jest z jednego małego patyczka
Dorotko pamiętam chyba wszystkie możliwe gatunki chryzantem u Ciebie i widzę , ze z wiosennymi jest tak samo Tyle gatunków krokusów, irysów, przylaszczek. Ach, jak one cieszą oko...