krokus Lady Killer

-- 3 kwi 2018, o 22:01 --
I na dobranoc jeszcze kilka odmianowych
Cream Beauty

Minimus

Prins Claus

Sandhill Crane

Spring Beauty

jutro niestety do pracy -ale już nie mogę się doczekać popołudniowej wizyty na działce

,nareszcie. Nie może i mnie zabraknąć w tak kolorowym ogrodzie. Z braku czasu może mało piszę ale podglądam regularnie.
 ,nareszcie. Nie może i mnie zabraknąć w tak kolorowym ogrodzie. Z braku czasu może mało piszę ale podglądam regularnie.  
   .Słonko już świeci przecudnie a dopiero jest przed 8:00
 .Słonko już świeci przecudnie a dopiero jest przed 8:00 , mam dziś w planach tylko zrobić porządki z suchych badylków i może poprzycinam bukietówki i trawy...Ale to zawsze coś. Na razie powynosiłam pościel na dwór i już się w
  , mam dziś w planach tylko zrobić porządki z suchych badylków i może poprzycinam bukietówki i trawy...Ale to zawsze coś. Na razie powynosiłam pościel na dwór i już się w   wietrzy.
  wietrzy. 

. To jest to ! Cudne rozpoczęcie nowego wątku
 . To jest to ! Cudne rozpoczęcie nowego wątku   . Wiosno trwaj ! Pozdrawiam i słoneczka życzę
 . Wiosno trwaj ! Pozdrawiam i słoneczka życzę   .
 .
 Przepiekne krokusiki
  Przepiekne krokusiki   wreszcie wiosna Panie Sierżancie
  wreszcie wiosna Panie Sierżancie   

to też nie jest normalne ,po pracy trochę na działce podziałałam ,ale pracy jeszcze bardzo dużo,żeby wyjść na prostą
 to też nie jest normalne ,po pracy trochę na działce podziałałam ,ale pracy jeszcze bardzo dużo,żeby wyjść na prostą

Ale i inne roślinki masz w wielu ciekawych odmianach. Wiosenne iryski mam dopiero od tego roku i szturmem zdobywają moje serce. Chociaż niestety trafiły mi się same niebieskie. jesienią muszę sobie ich dokupić, ale tym razem chyba internetowo, bo w moim ogrodniczym, pomyłki są na porządku dziennym.
 Ale i inne roślinki masz w wielu ciekawych odmianach. Wiosenne iryski mam dopiero od tego roku i szturmem zdobywają moje serce. Chociaż niestety trafiły mi się same niebieskie. jesienią muszę sobie ich dokupić, ale tym razem chyba internetowo, bo w moim ogrodniczym, pomyłki są na porządku dziennym.

Tyle gatunków krokusów, irysów, przylaszczek. Ach, jak one cieszą oko...
  Tyle gatunków krokusów, irysów, przylaszczek. Ach, jak one cieszą oko...