Dziura jeszcze nie zakopana, mam nadzieję ,że sama nie wpadnę w nią  i nie przelecę do Chin, lub złamię nogę ( mniej śmieszna perspektywa)
  Dziura jeszcze nie zakopana, mam nadzieję ,że sama nie wpadnę w nią  i nie przelecę do Chin, lub złamię nogę ( mniej śmieszna perspektywa) Mnie Rutewka też oczarowała , zobaczyłam ja na Allegro, różową , śliczna . Jaką Ty masz ?
Gipsówkę też już miałam , też padła. Teraz mam DWA KOLORY, JESZCZE nie wsadzone. Ale Rutewkę muszę nadal szukać lub zamówić, bo w marketach nie ma

Bez żadnego komentarza
 Bez żadnego komentarza   przepadł post, a to brzydki post (lub ktoś inny )
  przepadł post, a to brzydki post (lub ktoś inny )   ja też życzę Ci jeszcze WESOŁYCH ŚWIĄT.
   ja też życzę Ci jeszcze WESOŁYCH ŚWIĄT. 

No weeeeź
 No weeeeź 

Mój Bąbel kopie doły ale jeszcze ani jednej nornicy nie znalazł
  Mój Bąbel kopie doły ale jeszcze ani jednej nornicy nie znalazł  
 Kiedyś em zamontował tam niską siatkę, która była wystarczająca dla Bergena, ale ta sarenka to przeskakiwała ją w sekundzie
 Kiedyś em zamontował tam niską siatkę, która była wystarczająca dla Bergena, ale ta sarenka to przeskakiwała ją w sekundzie  A wiesz jak by to było iść z różową palmą do poświęcenia
  A wiesz jak by to było iść z różową palmą do poświęcenia  
 Normalnie Twój piesek to jak ogrodnik, lubi łapki po łokcie ziemią ubabrać i kocha zapach świeżo skopanej ziemi
 Normalnie Twój piesek to jak ogrodnik, lubi łapki po łokcie ziemią ubabrać i kocha zapach świeżo skopanej ziemi