Kwitnące cudo! Cz.1

Zdjęcia naszych ogrodów.
Awatar użytkownika
marta c
200p
200p
Od: 7 cze 2008, o 01:37
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

troszke zimowych klimatow wam przynosze bo widze ze Jadzienka sie rozmazyla o lecie :lol:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witaj Krzysiu znowu piękne fotki
Jadziu zaraz cieplej się zrobiło jak zobaczyłam Stambuł
Widzę Marto że u Ciebie nie wiele śniegu tak jak w Toruniu dzisiaj chociaż jest piękna szadź.
Rysiu kusicielu przez pół roku nie zrzucimy kg po świętach
Genia
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 maja 2008, o 20:29
Kontakt:

Post »

Witajcie :D
Geniu i Rysiu to ja życzę masę śniegu przez ferie. Może go choć troszkę spadnie i się utrzyma to będzie można zrobić zimowe zdjęcia. :) :wink:
Jadziu mam nadzieję że jeszcze masz jakieś fotki w zanadrzu, bo Stambuł jest jednym z miast które chce zobaczyć i mnie strasznie interesuje. Na tej liście też jest Dubaj ale tam pewnie nie Byłaś jeszcze :lol: :lol: :lol:
Marto fajnie jest zobaczyć zdjęcia morza, ja co najwyżej mogę na staw sobie popatrzeć i to sztucznie usypany albo przerobiony na potrzeby miasta :lol: :lol: :lol: :lol:

Wczoraj wybrałem się na wycieczkę do Panewnik w Katowicach, z centrum to jakieś 25 minut jazdy a jest co oglądać i żałuję że prędzej tam się nie wybrałem. Są tam aż trzy Szopki do oglądania, jedna jest ruchoma, druga jest żywa a trzecia jest tradycyjna tylko że ma wielkie rozmiary o których już kiedyś wspomniałem. Tak więc pokarzę parę zdjęć. Warto tam pojechać bo miejsce cieszy się powodzeniem i turystów jest tam sporo właśnie o tej porze roku.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
A to jest link do strony internetowej, jest tam kamera przez którą można szopkę zobaczyć i wiele informacji:
http://www.parafia.panewniki.pl/index.p ... oazarodzin
Pozdrawiam :D
Awatar użytkownika
ktoś
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 lis 2008, o 10:15

Post »

Krzysiu , Twoje zdjęcia są fantastyczne . Czy to Twój zawód ?
Dzięki tym zdjęciom przypomniałam sobie jak wygląda śnieg , bo u nas , niestety , nie ma ani kruszynki , za to mróz -6 st .
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Robienie zdjęć to raczej taki mały bzik niż zawód a z zawodu to ja jestem ogrodnikiem :lol: :lol: :lol: :lol: ale dziękuję za miłą opinię :lol: :lol: :lol: Może przedstawisz nam Swoje zdjęcia, wszystkie są mile widziane :D :wink:
Awatar użytkownika
ktoś
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 lis 2008, o 10:15

Post »

Dziękuję :D :D ,ale moje tak zwane zdjęcia , to raczej coś rozmazane , nieostre , a to nie takie światło , aż wstyd :oops: , że biorę sie za coś czego nie potrafię :?
Zazdroszczę ,że jesteś ogrodnikiem . Chińskie przysłowie mówi " jeśli chcesz być człowiekiem szczęśliwym , zostań ogrodnikiem " , a ja, mając od kilku lat działkę z kwiatkami i kotkami i różnymi żyjątkami , coraz bardziej w to wierzę .
Dla mnie już za późno na zmianę zawodu , zostanę przy swoich nutkach :D
Awatar użytkownika
tu.ja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 lip 2008, o 09:18
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

To i ja dorzucę kilka dzisiejszych fotek z parku graniczącego z moją działką:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Jadzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 cze 2008, o 17:39

Post »

Izuniu piękne zdjęcia , u mnie też była szadź ale nie taka piękna jak u Ciebie :lol:
Matruniu i Krzysiu Wasze zimowe fotki są superowe :)
Krzysiu wczoraj oglądałam w telewizji program o Dubaju . Życzę Ci aby Twoje marzenia się spełniły :lol: Ja chciałabym jechać do Kaszmiru ale w obecnej sytuacji jest to nie możliwe :(
Co do Turcji to byłam prawie 4 tygodnie ale to za mało aby zobaczyć wszystko . Zdjęcia oczywiście jeszcze mam :lol:
Pozdrawiam
Obrazek
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

ktoś pisze:Dziękuję :D :D ,ale moje tak zwane zdjęcia , to raczej coś rozmazane , nieostre , a to nie takie światło , aż wstyd :oops: , że biorę się za coś czego nie potrafię :?
Zazdroszczę ,że jesteś ogrodnikiem . Chińskie przysłowie mówi " jeśli chcesz być człowiekiem szczęśliwym , zostań ogrodnikiem " , a ja, mając od kilku lat działkę z kwiatkami i kotkami i różnymi żyjątkami , coraz bardziej w to wierzę .
Dla mnie już za późno na zmianę zawodu , zostanę przy swoich nutkach :D
Człowiek uczy się całe życie i nie rezygnuj z tej przyjemności jaką są zdjęcia. Ja uważam że na pewno jakieś rarytasy już dawno zrobione Masz. Nie uwierzę w to że wszystkie są jakieś zamazane. Moje są robione telefonem komórkowym to wyglądają jak wyglądają, jakieś maźnięcia, brak światła czasem za jasno wina tandetnego aparatu ale niektóre są nie złe :D

Iza ile śniegu u Ciebie aż zazdroszczę. U mnie tak pięknie nie wygląda :? :shock: :wink:
Jadziu do Kaszmiru pojedziesz zobaczysz, myślę że to też jest ciekawy zakątek świata :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Wisienka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 9 lis 2006, o 11:45
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Krzysiu - ale ciekawych rzeczy można się u Ciebie dowiedzieć. I jakie fajne zdjęcia
pooglądać.

Tylko nie wiem dlaczego zamiast pięknych zdjęć Geni, są prostokąty
z napisami "zdjęcie niedostępne". :?

W Panewnikach jestem co roku, bo uwielbiam tamtejszy świąteczny klimat,
a i organistę lubię posłuchać - po mszy zawsze jest króciutki koncert (5 czy 10 minutowy, ale piękny!)

A tak jest udekorowany kościół NSPJ w Katowicach na Koszutce :D

Obrazek Obrazek
Pozdrawiam serdecznie
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Wisienko zdjęcia Geni są niedostępne bo pewne niedogodności wystąpiły przy przeróbce na fotosiku, Genia na pewno je na nowo doda :lol: :lol: :lol: :lol: Mnie to też się kiedyś zdarzyło.
A w tym kościele na Koszutce nie byłem zobaczyć jak wygląda, muszę to nadrobić :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01

Post »

Krzysiu nie mogę dodać zdjęć bo już ich nie ma . Mój syn założył mi album podróże i tam je przerzucił a ja myśląc że tam są bezpieczne pousuwałam z moich kwiatów nie wiedziałam bo jestem taka zielona że i tam się wymarzą i teraz nie mam tych zdjęć bo nigdzie więcej ich nie miałam .Przepraszam
Genia
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p
Od: 26 maja 2008, o 20:25

Kwitnące cudo

Post »

Krzysiu;b.piękne szopki w Panewnikach.Chętnie bym obejrzał,ale za daleko.Zresztą wszystkie szopki mają swój urok,Wisienka,też pokazała ładną.Czy ten ptak,to bażant?.
Jadziu;piękne zdjęcia,tylko jak patrzę,że faceci w koszulkach,a kobiety okutane w te chusty,to lepiej nic nie powiem.A deszcz chyba Wam się przydał na rozgrzane słońcem ciała.
Piękne zdjęcia z Toronto przesłała Marta
Geniu;na zimę trochę więcej kilogramów się przyda,będzie cieplej,a latem co zgubić,jak się da.
Ale bombowe zdjęcia z mrozem szadziastym przesłała Iza,coś pięknego.W Toruniu też był, ale nie taki. Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
1.Za oknem siedział prawdopodobnie Grubodziub.2.Szadź w ogrodzie działkowym.3.Mój domek na działce.4.Żywopłot.Obrazek
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p
Od: 26 maja 2008, o 20:25

Kwitnące cudo

Post »

Krzysiu;b.piękne szopki w Panewnikach.Chętnie bym obejrzał,ale za daleko.Zresztą wszystkie szopki mają swój urok,Wisienka,też pokazała ładną.Czy ten ptak,to bażant?.
Jadziu;piękne zdjęcia,tylko jak patrzę,że faceci w koszulkach,a kobiety okutane w te chusty,to lepiej nic nie powiem.A deszcz chyba Wam się przydał na rozgrzane słońcem ciała.
Piękne zdjęcia z Toronto przesłała Marta
Geniu;na zimę trochę więcej kilogramów się przyda,będzie cieplej,a latem co zgubić,jak się da.
Ale bombowe zdjęcia z mrozem szadziastym przesłała Iza,coś pięknego.W Toruniu też był, ale nie taki. Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
1.Za oknem siedział prawdopodobnie Grubodziub.2.Szadź w ogrodzie działkowym.3.Mój domek na działce.4.Żywopłot.Obrazek
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Witajcie :D
Na początek to życzę Wszystkim DOSIEGO ROKU i wszystkiego najlepszego, żeby ten nadchodzący rok był lepszy od poprzedniego :D

Geniu nie ma sprawy nic się nie stało, mogło się każdemu zdarzyć. :wink: Będziesz nam pokazywać zupełnie nowe zdjęcia :D :wink:
Rysiu tak ten ptak biały to bażant, taki ciekawy, niestety nie znam Twojego gościa skrzydlatego ale wygląda na sympatycznego :lol: :lol: :lol: No a działka wygląda rewelacyjnie, bardzo ładnie. :D
To ja pokażę teraz zdjęcia szopki w Panewnikach :D

Obrazek Obrazek
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”