Ewo - dziękuję Ci za wskazówki odnośnie wstawiania zdjęć. Tak się złożyło, że dzisiaj moje zdjęcia są niewidoczne w wątku. Po południu zapłaciłam za wykorzystany limit i ciekawe, czy jutro zdjęcia wrócą na swoje miejsce. Jak nie to będę je powtarzać.
Człowiek całe życie uczy się na swoich błędach.
Da Ciebie za dobre rady wczorajsze zdjęcie kwitnących krokusów i przebiśniegów i Judy the obscure
Witaj Krysiu w moim ogródku. Cieszę się,że podobają Ci się moje bukszpanowe nasadzenia. Te bukszpanki wyhodowałam sama z małych sadzonek, które dostawałam wiadrami od sąsiada.
Dla Ciebie widoczek różyczek w otoczeniu bukszpanu z zeszłego sezonu
Witaj Ewuniu-Ewarost Ja też mam nadzieję,że to minie i zdjęcia się znowu pojawią. Jak już pisałm - człowiek się całe życie uczy. Dzisiaj zobaczyłam w poczcie emailowej, że niedawno dostałam informację o końcu limitu dodawania zdjęć. Dzisiaj popołudniu opłaciłam i zobaczę co będzie jutro

. Oby się pojawiły, bo to tak głupio zaczynać wątek pustymi miejscami po zdjęciach.

. Dla Cibie zdjęcie hortensji bukietowej.
Teraz kilka fotek z zeszłorocznego kwitnienia
W ogrodzie już porobiłam częściowo porządki, poprzycinałam hortensje bukietowe, posprzątałam suche trawy i myślałam że już prawie wiosna idzie

, a tu zapowiadają jeszcze znowu mrozy, oby nie takie jak ostatnio

.
No teraz wiosna z wczorajszego dnia:
A dzisiaj przyjechały do mnie zamówione różyczki - 4 Kosmosy i 1 Artemis. KOrzenie mają mocne i pędy też. Zamoczyłam w wiadrze do jutra, a potem do donic.
Mam nadzieję, że te zdjęcia mi nie znikną.