Piękne łany białych rumanów i u mnie zaczęły się rozsiewać.
Życzę szybkiego powrotu do formy

Piszesz że masz dużo śniegu a ja chyba zapomnę jak on wygląda
 Piszesz że masz dużo śniegu a ja chyba zapomnę jak on wygląda   
  dziękuję Ci kochana
 dziękuję Ci kochana   

Prześliczne te margerytki, to przepiękne niedoceniane kwiaty. Zdrówka i ciepła życzę żebyś szybko doszła do pełnej formy. Pozdrawiam
 Prześliczne te margerytki, to przepiękne niedoceniane kwiaty. Zdrówka i ciepła życzę żebyś szybko doszła do pełnej formy. Pozdrawiam  

W takim miejscu ustawiłabym leżaczek i napawała się ich urokiem. Mogę sobie na to pozwolić, bo moja działeczka duuuużo mniejsza od Twojego ogrodu.
 W takim miejscu ustawiłabym leżaczek i napawała się ich urokiem. Mogę sobie na to pozwolić, bo moja działeczka duuuużo mniejsza od Twojego ogrodu. Niby ogrom, a taka zwiewna
 Niby ogrom, a taka zwiewna  Miałam kiedyś ją w ręku i zniechęcił mnie jej wzrost
 Miałam kiedyś ją w ręku i zniechęcił mnie jej wzrost  Wtedy jeszcze nawet nie wiedziałam jak one wyglądają.
  Wtedy jeszcze nawet nie wiedziałam jak one wyglądają. 

pozdrawiam
 pozdrawiam  

ale wrócę powoli do rzeczywistości ,pozdrawiam i buziaczki
  ale wrócę powoli do rzeczywistości ,pozdrawiam i buziaczki  

,pozdrawiam i buziaczki
 ,pozdrawiam i buziaczki  
  ,oj będzie dużo pracy na wiosnę ,żeby miał ktoś pomóc to byłoby cudownie ,pozdrawiam
 ,oj będzie dużo pracy na wiosnę ,żeby miał ktoś pomóc to byłoby cudownie ,pozdrawiam 

mocniej przygrzeje, to nikt cie nie zatrzyma... Nie ma to jak ogrodowa rehabilitacja, codziennie pomalutku jak mój rehabilitant mówi ...do pierwszego bólu
  mocniej przygrzeje, to nikt cie nie zatrzyma... Nie ma to jak ogrodowa rehabilitacja, codziennie pomalutku jak mój rehabilitant mówi ...do pierwszego bólu   I pamiętaj nie muskaj swojego ogrodu za bardzo... on jest najpiękniejszy właśnie taki naturalny jak ta kokoszkowa łąka
  I pamiętaj nie muskaj swojego ogrodu za bardzo... on jest najpiękniejszy właśnie taki naturalny jak ta kokoszkowa łąka  

Pogoda nas wypycha z domu, ale trzeba spokojnie podejść do prac bo jeszcze może coś przymrozić, a i z zakwasami trzeba walczyć sukcesywnie
  Pogoda nas wypycha z domu, ale trzeba spokojnie podejść do prac bo jeszcze może coś przymrozić, a i z zakwasami trzeba walczyć sukcesywnie  

Usunięcie migdałków
  Usunięcie migdałków   jak czytam to już się boję . Mnie to proponują od wielu lat ale strach mam ogromny
 jak czytam to już się boję . Mnie to proponują od wielu lat ale strach mam ogromny  Życzę powrotu do zdrowia
 Życzę powrotu do zdrowia 

Jeszcze o tej porze nie myśli się, że warto by się posmarować jakimś filtrem
 Jeszcze o tej porze nie myśli się, że warto by się posmarować jakimś filtrem   
  Słoneczka, ciepełka
 Słoneczka, ciepełka   

,a potem musiałam wyjechać ,bo od soboty ruszyłam się z domu ,jakoś dziwnie się czuję w przestrzeni otwartej
 ,a potem musiałam wyjechać ,bo od soboty ruszyłam się z domu ,jakoś dziwnie się czuję w przestrzeni otwartej  i wśród ludzi .
 i wśród ludzi . i radzi sobie jak może,czasem to i mnie zaskakuje ,niektóre fragmenty ogrodu ułożyły się same i ich nie ruszam .bo i mnie sie podobają ,chociaż czasem przeszkadzają innym roślinom ,pozdrawiam
 i radzi sobie jak może,czasem to i mnie zaskakuje ,niektóre fragmenty ogrodu ułożyły się same i ich nie ruszam .bo i mnie sie podobają ,chociaż czasem przeszkadzają innym roślinom ,pozdrawiam  
  ,trzeba się do tego jakoś przygotować ,pierwsze psychicznie ,potem fizycznie i poleci ,pozdrawiam
 ,trzeba się do tego jakoś przygotować ,pierwsze psychicznie ,potem fizycznie i poleci ,pozdrawiam