A sinningia to chyba mój faworyt

fajnie mieć taką wiosnę na parapetach
 fajnie mieć taką wiosnę na parapetach 

Super pomysł.
 Super pomysł.  

Roślinki zrobiły furorę na równi z kwietnikiem
 Roślinki zrobiły furorę na równi z kwietnikiem  Brawa za pomysł i oczywiście dla tak zaradnego pomocnika
 Brawa za pomysł i oczywiście dla tak zaradnego pomocnika 

dobrze że jednak udało Ci się uratować większość roślin
 dobrze że jednak udało Ci się uratować większość roślin  kwitnienia cudowne, przepiękny powrót wiosny na parapety
 kwitnienia cudowne, przepiękny powrót wiosny na parapety  

Zdjęcia artystyczne
  Zdjęcia artystyczne 
 Za każdym razem oglądam te falbaneczki, kropeczki, kolorki, włochate liski... i nie mogę się napatrzeć- piękne są
 Za każdym razem oglądam te falbaneczki, kropeczki, kolorki, włochate liski... i nie mogę się napatrzeć- piękne są  Te nie-fiołeczki też urokliwe- słoneczko hibiskusowe- cud, miód i orzeszki
 Te nie-fiołeczki też urokliwe- słoneczko hibiskusowe- cud, miód i orzeszki   Przykro mi słyszeć o tych perypetiach z ogrzewaniem- żal roślin... tak to już jest z tą pomysłowością na remonty i prace wszelakie- u mnie w wtorek przed ostatnim występem zimy z PZD pościągali siatki, w czwartek wyciągnęli słupki- a w piątek- taaaaaaadam- śnieg
 Przykro mi słyszeć o tych perypetiach z ogrzewaniem- żal roślin... tak to już jest z tą pomysłowością na remonty i prace wszelakie- u mnie w wtorek przed ostatnim występem zimy z PZD pościągali siatki, w czwartek wyciągnęli słupki- a w piątek- taaaaaaadam- śnieg  i cała ulica w zaspach
 i cała ulica w zaspach  i weź człowieku to logicznie ogarnij- nie da się
  i weź człowieku to logicznie ogarnij- nie da się