to z miejscem masz tak jak ja
 to z miejscem masz tak jak ja   
 Nasionek starca też nie mam , mam kocankę źle spojrzałam ale może kupię . Miałam sadzonki chyba ze trzy lata ale już brzydkie się zrobiły .
Dziękuję i też życzę przede wszystkim zdrowia bo to najważniejsze

Alu ja też nie umiem zaplanować ładnych rabatek , bo ja chciałabym dużo a tu wtedy wychodzi taki miszmasz

To masz problem z sąsiadami a próbowałaś jakoś z nimi rozmawiać ?? czy się nie da ?
Dziękuję i Tobie też dużo zdrówka życzę

Tereniu, mam podobnie z planowaniem nasadzeń.
  Tereniu, mam podobnie z planowaniem nasadzeń.   Co z tego, że zimą sobie coś wymyślę, skoro wiosną kolanami dopycham chciejstwa i wychodzi miszmasz,
 Co z tego, że zimą sobie coś wymyślę, skoro wiosną kolanami dopycham chciejstwa i wychodzi miszmasz,   
   Właśnie takie kolorowe rabatki jakie widzę u Ciebie.
 Właśnie takie kolorowe rabatki jakie widzę u Ciebie.  W końcu działka to nie ogród przydomowy,
  W końcu działka to nie ogród przydomowy,  który powinien współgrać z całością, stanowić w pewnym sensie przedłużenie domu.
  który powinien współgrać z całością, stanowić w pewnym sensie przedłużenie domu. 

Krzewuszki to chyba wszystkie pięknie kwitną ? Są różne szałwie muszkatołowe , nawet zapisałam nazwę ale musiałabym szukać
 Krzewuszki to chyba wszystkie pięknie kwitną ? Są różne szałwie muszkatołowe , nawet zapisałam nazwę ale musiałabym szukać   
  No to życzę więcej śniegu, a mniej mrozu
 No to życzę więcej śniegu, a mniej mrozu 

Dobrze, że chociaż u ciebie mogę się pozachwycać... Melduje, że u mnie pada śnieg... jeden płatek na pół godziny
 Dobrze, że chociaż u ciebie mogę się pozachwycać... Melduje, że u mnie pada śnieg... jeden płatek na pół godziny   Takie wysokie, dostojne.
 Takie wysokie, dostojne.  W każdym razie nie chcą u mnie pomieszkać, więc nie namawiam.
  W każdym razie nie chcą u mnie pomieszkać, więc nie namawiam. 

.A ja muszę sie pochwalić ,że wyszły mi wreszcie wysiane Heliotropy
  .A ja muszę sie pochwalić ,że wyszły mi wreszcie wysiane Heliotropy  Kurcze przez parę lat je siałam i nic teraz wreszcie mogę powiedzieć hurrrra.Oby tylko utrzymały się te siewki.Miłego tygodnia
 Kurcze przez parę lat je siałam i nic teraz wreszcie mogę powiedzieć hurrrra.Oby tylko utrzymały się te siewki.Miłego tygodnia