Poprzedni wątek jakiś taki zestarzały był, czas na nowy .
Otóż po mojej półrocznej nieobecności na forum chciałbym Was poinformować, że wróciłem

Z racji tego, że niebawem mam maturę ... rzadko będę się udzielał . Nie mam czasu ani głowy do tego teraz.
Odpowiedzi udzielał będę tylko wybranym - mam nadzieję, że mnie zrozumiecie .
Nie robię zdjęć ostatnio, od października nic się nie zmieniło w ogrodzie. Dopadł mnie jakiś leń, nic mi się nie chce.
Zdałem prawo jazdy, trzy tygodnie temu miałem studniówkę ! Może jakieś zdjęcie wstawię
 Na razie czekam .
 Na razie czekam .Zabawa trwała do rana, choć cena była kosmiczna

Przede mną ostatnie dwa miesiące nauki, potem dwa tygodnie stresu i upragnione wakacje.
Plany mam, ciekawe czy je zrealizuję ?

Zaległości mam ogromne i nie do nadrobienia, ale w najbliższym czasie postaram się odwiedzić wasze wątki .
A poniżej trochę zdjęć z przełomu września i października . Jesień była okropnie mokra, ale grzybów nie brakowało. Nikt z mojej rodziny i znajomych nie pamięta takiego wysypu

Mimo, że mam ferie, to w pierwszym tygodniu chodzę do szkoły.
Nie jest łatwo

Pozdrawiam i do jutra

.
 .

nie martw się wszyscy będziemy trzymać kciuki za maturę
 nie martw się wszyscy będziemy trzymać kciuki za maturę 

Z przyjemnością będę tu zaglądać.
  Z przyjemnością będę tu zaglądać.

Podziwiam arbuzy
 Podziwiam arbuzy  Trzymam kciuki za maturę
 Trzymam kciuki za maturę  ile ja na to czekałem.Stosujesz coś na arbuzy by nie więdły (Previcur,Polyversum)
 ile ja na to czekałem.Stosujesz coś na arbuzy by nie więdły (Previcur,Polyversum)  Już o to pytałem w innych wątkach,ale zapytam też tu, ponieważ miałeś już duuuużo odmian arbuzów
 Już o to pytałem w innych wątkach,ale zapytam też tu, ponieważ miałeś już duuuużo odmian arbuzów  ,to jakie odmiany polecasz do gruntu
 ,to jakie odmiany polecasz do gruntu