Witajcie

.
Wczoraj namiętnie przeglądałam ofertę Flori... chociaż znam ją prawie na pamięć

. Zdecydowałam, że jednak zamówię sobie kilka róż

. Nie ma to jak dreszczyk emocji w czerwcu w wyczekiwaniu na nowe kwiaty

. Z turnusu wracamy 20 marca więc zdążę je posadzić. Nie kliknęłam jeszcze zamówienia ale w najbliższym czasie to zrobię, jeszcze się chwilę zastanawiam. Na pewno domówię Baronessę, bo bardzo mi się spodobała i Lavender Ice a pozostałe to będą dla mnie nowości. Szkoda, że nie mają już Stefy bo jest obłędna i kupiłabym jeszcze . A może powinnam ją kupić w innej szkółce

??? Warto się n ad tym zastanowić bo przecież Walentynki i Dzień Kobiet przed nami

. W ogrodzie szaro , buro i ponuro i szkoda, że nie ma ani grama śniegu. Temperatura z małym minusem także nie jest źle. Rośliny powinny wytrwać

.
Moniko dziękuję

. Zdjęcie słabej jakości ale na prawdę trudno zrobić takie żeby moje córki obie się uśmiechały jednocześnie i żeby się nic nie rozmazało. Pozdrawiam

.
Iwonko u mnie mały minus w nocy i w dzień koło zera. Właściwie to jest ok chociaż wolałabym chociaż trochę śniegu . Krajobraz jest wtedy taki czysty, elegancki

. Tulipany ?? Oj, kupiłam ich sporo jesienią i sama jestem ciekawa co pokażą. Kolorystyka jak zwykle moja ulubiona czyli biel, róż i fiolet

. Moja działka jest na niewielkim zboczu więc woda u mnie nie zalega.Trzymam kciuki za Twoje cebule i pozdrawiam

.
Agnieszko dziękuję

. Faktycznie usta się cieszą jak tylko spoglądam na wiosenne fotki. Jeszcze trochę i będziemy mieli wiosnę na żywo

. Lektury bardzo ciekawe oj bardzo . Korzystam jeszcze póki mogę bo od marca wpadnę w wir ogrodowy . Pozdrawiam

.
Zuza każdy ma swoją ulubioną tematykę książek . Dobrze, że jest taki ogromny wybór i każdy znajdzie coś dla siebie. Ja w domu wysieję dosłownie odrobinę żeby tylko coś na parapecie było . Co prawda takie torebki z nasionami strasznie mnie kuszą ale trzymam się

. Pozdrawiam .
Stasiu nie przesadzaj

,dziękuję

. Wiosenne zdjęcia o tej porze roku są bardzo potrzebne . Powoli już nie mogę się doczekać wiosny. Bardzo dziękuję za wszystko i pozdrawiam

.
CDN