Niech rośnie zdrowo i bezproblemowo, dając szczęście rodzicom i dziadkom.
 Niech rośnie zdrowo i bezproblemowo, dając szczęście rodzicom i dziadkom.  

Wspominkowe zdjęcia wywołuję tęsknotę, tym bardziej takie słoneczne,
 ale zdaje się, że tylko one nam już pozostaną.
  ale zdaje się, że tylko one nam już pozostaną.  
 Na jutro takiego samego błękitu nieba i dużo

życzę.
 życzę. 

w ogródku wspomnieniowym miło posiedzieć ,pozdrawiam
 w ogródku wspomnieniowym miło posiedzieć ,pozdrawiam 

Widać że bardzo go kochasz i tęsknisz! Może kiedyś będziecie bliżej żeby jeść śniadanko przy jednym stole i poczuć jego ciepło i młodość. Życie przynosi różne niespodzianki!
  Widać że bardzo go kochasz i tęsknisz! Może kiedyś będziecie bliżej żeby jeść śniadanko przy jednym stole i poczuć jego ciepło i młodość. Życie przynosi różne niespodzianki! 

Choć zw względu na jego gabaryty bardziej by pasowało dwa psy
 Choć zw względu na jego gabaryty bardziej by pasowało dwa psy  Cudny ten twój kudłacz
 Cudny ten twój kudłacz  Kotki zdziwione, że wolisz oglądać telewizję niż ich piękne futerka
 Kotki zdziwione, że wolisz oglądać telewizję niż ich piękne futerka 

i tak z nim jest gdzie się nie pojawi to od razu ma wielbicielki i wielbicieli... też jestem zadowolona z postępu techniki, bo moje dzieci to już chyba tam zostaną, Leoś jest jest dzieckiem kolorowym więc lepiej dla niego i jego rodziców żeby zostali tam gdzie są
  i tak z nim jest gdzie się nie pojawi to od razu ma wielbicielki i wielbicieli... też jestem zadowolona z postępu techniki, bo moje dzieci to już chyba tam zostaną, Leoś jest jest dzieckiem kolorowym więc lepiej dla niego i jego rodziców żeby zostali tam gdzie są   Ja już przywykłam do tej odległości i wirtualnych kontaktów.
 Ja już przywykłam do tej odległości i wirtualnych kontaktów.   

Leoś jest ślicznym chłopczykiem!
  Leoś jest ślicznym chłopczykiem!