Jestem spóźniona jak zawsze
 i ja pragnę podziękować za miłe spotkanie wszystkim uczestniczkom. Gospodyni za stworzenie miłej atmosfery spędzonej przy super jedzonku.
  i ja pragnę podziękować za miłe spotkanie wszystkim uczestniczkom. Gospodyni za stworzenie miłej atmosfery spędzonej przy super jedzonku.Ogród Marty jesienią jest tak samo piękny jak wiosną

i ja pragnę podziękować za miłe spotkanie wszystkim uczestniczkom. Gospodyni za stworzenie miłej atmosfery spędzonej przy super jedzonku.

No cudnie!
 No cudnie!

Dobrze że pogoda była w miarę dobra na buszowanie po ogrodzie ... Dobrze Was widzieć
 Dobrze że pogoda była w miarę dobra na buszowanie po ogrodzie ... Dobrze Was widzieć  

Pozdrawiam i życzę dobrej nocy
  Pozdrawiam i życzę dobrej nocy  

ale u mnie tyle wszystkiego,że nigdy nie widać ,że byli goście ,pozdrawiam
 ale u mnie tyle wszystkiego,że nigdy nie widać ,że byli goście ,pozdrawiam  

a Ty uruchomisz swoje kożuchy
 a Ty uruchomisz swoje kożuchy  Nie pieszczę ogrodu, bo najpierw nie miałam chęci a teraz błoto i śnieg nie pozwalają na żadne prace. Czarujesz tym pięknym asterkiem
 Nie pieszczę ogrodu, bo najpierw nie miałam chęci a teraz błoto i śnieg nie pozwalają na żadne prace. Czarujesz tym pięknym asterkiem  Modrzew już pewnie zrzucił igły, bo u mnie już rudość na ziemi
 Modrzew już pewnie zrzucił igły, bo u mnie już rudość na ziemi   

więc możemy mieć nadzieje na jeszcze trochę
  więc możemy mieć nadzieje na jeszcze trochę  

abyś mogła jeszcze popracować w ogrodzie.
  abyś mogła jeszcze popracować w ogrodzie.  

ciupiesz te gałązki i odstresowujesz się, bo przecież nigdy i tak nie zabrakło by Ci drewna na podpałkę
  ciupiesz te gałązki i odstresowujesz się, bo przecież nigdy i tak nie zabrakło by Ci drewna na podpałkę  Cieszę się, że dalie w piwnicy i doniczki sprzed domu zniknęły, a rośliny zimują w gruncie. Ja dzisiaj musiałam do Krakowa po recepty i już dawno nie było takich korków i takiej koszmarnej jazdy przez Kraków. Ciemiernik śliczny ja mam takiego z Lidla i coś nie może wystartować...niby jest ale 1/4 z tego co kupiłam. Pozdrawiam serdecznie i posyłam buziaki
 Cieszę się, że dalie w piwnicy i doniczki sprzed domu zniknęły, a rośliny zimują w gruncie. Ja dzisiaj musiałam do Krakowa po recepty i już dawno nie było takich korków i takiej koszmarnej jazdy przez Kraków. Ciemiernik śliczny ja mam takiego z Lidla i coś nie może wystartować...niby jest ale 1/4 z tego co kupiłam. Pozdrawiam serdecznie i posyłam buziaki