Doniczkowe Jadzi 1
*Basiu* ten z którego dostałam te maluchy był identyczny jak twój , tylko duuuużo większy .
Basiu twój pięknie stoi do góry ( bez domysłów proszę )a mój idzie do dołu coś nie tak robię
 )a mój idzie do dołu coś nie tak robię   

*ktoś* dziękuję za odwiedziny oj z tą ręką to bym nie przesadzała
 oj z tą ręką to bym nie przesadzała   

**Dostrzegajmy to co wartościowe i bezcenne w naszym życiu i cieszmy się tym będąc szczęśliwsi.**
Życzę miłego dnia 

moje oczywiście

Basiu twój pięknie stoi do góry ( bez domysłów proszę
 *ktoś* dziękuję za odwiedziny
 **Dostrzegajmy to co wartościowe i bezcenne w naszym życiu i cieszmy się tym będąc szczęśliwsi.**
Życzę miłego dnia

moje oczywiście

Jadziu dobrze,że już jesteś i że z nogą wszystko OK! ja mam propozycję   weż Ty sobie kobieto podlewaj to samo co roślinkom to szybciej ci ta noga wydobrzeje
 weż Ty sobie kobieto podlewaj to samo co roślinkom to szybciej ci ta noga wydobrzeje   wszystkie twoje kwiaty zdrowe duże i pięknie rosną ,to może i na nogę też coś to poradzi
  wszystkie twoje kwiaty zdrowe duże i pięknie rosną ,to może i na nogę też coś to poradzi  ja nie wiem jak ty to robisz ale cokolwiek robisz to jest dobre
 ja nie wiem jak ty to robisz ale cokolwiek robisz to jest dobre 

weż Ty sobie kobieto podlewaj to samo co roślinkom to szybciej ci ta noga wydobrzeje
 weż Ty sobie kobieto podlewaj to samo co roślinkom to szybciej ci ta noga wydobrzeje   wszystkie twoje kwiaty zdrowe duże i pięknie rosną ,to może i na nogę też coś to poradzi
  wszystkie twoje kwiaty zdrowe duże i pięknie rosną ,to może i na nogę też coś to poradzi  ja nie wiem jak ty to robisz ale cokolwiek robisz to jest dobre
 ja nie wiem jak ty to robisz ale cokolwiek robisz to jest dobre 
*bayaga*kochanie ale mnie zawstydzasz   chciałaby aby tak było ,że wszystko co robię  jest dobre ale niestety tak nie jest
 chciałaby aby tak było ,że wszystko co robię  jest dobre ale niestety tak nie jest  

*katrina26* Moja koleżanka mówi ,że to dlatego ,że ja używam nawozu bardzo dobrego, nazywa go mercedesem , pewnie ma rację ale jest jeszcze coś ,Wy same wiecie co bo wszystkie na tym forum to robicie porostu kochamy nasze roślinki 

Ta też moja

chciałaby aby tak było ,że wszystko co robię  jest dobre ale niestety tak nie jest

*katrina26* Moja koleżanka mówi ,że to dlatego ,że ja używam nawozu bardzo dobrego, nazywa go mercedesem , pewnie ma rację ale jest jeszcze coś ,Wy same wiecie co bo wszystkie na tym forum to robicie porostu kochamy nasze roślinki

Ta też moja

i podzielam zdanie poprzedników , SUPER RĘKA do kwiatów .Ja , niestety , mogę tylko pozazdrościć takiego daru.
   i podzielam zdanie poprzedników , SUPER RĘKA do kwiatów .Ja , niestety , mogę tylko pozazdrościć takiego daru.