Mazurki już szukają pożywienia bliżej ludzi, u mnie też się pojawiły, choć latem ich nie widzę. Życzę, żebyś już żadnych przykrych przejść z fachowcami nie miała.
 Mazurki już szukają pożywienia bliżej ludzi, u mnie też się pojawiły, choć latem ich nie widzę. Życzę, żebyś już żadnych przykrych przejść z fachowcami nie miała.  
 Pozdrawiam

.Robisz śliczne fotki i masz rację z jesiennymi porządkami , że nie należy za bardzo sprzątać bo biedronki i inne małe stworzonka nie będą miały pod czym zimować . Ja swój ogród zostawiam w naturalnym stanie aż do wiosny .Pozdrawiam cieplutko .
 .Robisz śliczne fotki i masz rację z jesiennymi porządkami , że nie należy za bardzo sprzątać bo biedronki i inne małe stworzonka nie będą miały pod czym zimować . Ja swój ogród zostawiam w naturalnym stanie aż do wiosny .Pozdrawiam cieplutko .  . Trzmielina pięknieje  właśnie  jesienią .
 . Trzmielina pięknieje  właśnie  jesienią .

a Ty jesteś w tym świetna!
 a Ty jesteś w tym świetna!  

trzmielina to fajny, wytrzymały krzew, jeżeli masz miejsce to bardzo polecam
 trzmielina to fajny, wytrzymały krzew, jeżeli masz miejsce to bardzo polecam  

trzmielinę w sezonie łatwo przeoczyć, dopiero jesienią zwraca na siebie uwagę
 trzmielinę w sezonie łatwo przeoczyć, dopiero jesienią zwraca na siebie uwagę  
  wczoraj już widziałam sikorki na podwórku - zima coraz bliżej
 wczoraj już widziałam sikorki na podwórku - zima coraz bliżej  

mam tylko nadzieję że kolejna wiosna będzie nieco mniej deszczowa od poprzedniej, muszę też lepiej zaplanować co i kiedy robić oraz najważniejsze - zapisywać jak coś zrobię np. terminy nawożenia. W tym roku nie zapisywałam, to wielki błąd
 mam tylko nadzieję że kolejna wiosna będzie nieco mniej deszczowa od poprzedniej, muszę też lepiej zaplanować co i kiedy robić oraz najważniejsze - zapisywać jak coś zrobię np. terminy nawożenia. W tym roku nie zapisywałam, to wielki błąd  

Na takie widoki zawsze chętna jestem !
 Na takie widoki zawsze chętna jestem !  

Natalko.
 Natalko. życzę, dobrego weekendu
  życzę, dobrego weekendu  
   i zdrówka.
 i zdrówka.  

Trzmieliny akurat nie było tam gdzie dorastałam, więc nie mam takich wspomnień
 Trzmieliny akurat nie było tam gdzie dorastałam, więc nie mam takich wspomnień  
  to nasiona nawłoci
 to nasiona nawłoci 

Zdjęcia śliczne tak samo jak i nawłoci chociaż ją wyrzucam z ogrodu
  Zdjęcia śliczne tak samo jak i nawłoci chociaż ją wyrzucam z ogrodu 

nawłoć spotkałam po drodze, sporo jej rośnie na niektórych nieużywanych działkach - podziwiam jej urodę, ale z daleka, wiem jaka jest ekspansywna
 nawłoć spotkałam po drodze, sporo jej rośnie na niektórych nieużywanych działkach - podziwiam jej urodę, ale z daleka, wiem jaka jest ekspansywna  
  Zdjęcia nadal z połowy października - jesienne powoli się kończą i niewiele pewnie zrobię nowych, bo robi się coraz bardziej szaro i pusto. Potem zacznę wracać do zdjęć wiosennych i letnich, wszystko to czego nie zdążyłam pokazać albo nie chciałam pokazywać po raz n-ty
 Zdjęcia nadal z połowy października - jesienne powoli się kończą i niewiele pewnie zrobię nowych, bo robi się coraz bardziej szaro i pusto. Potem zacznę wracać do zdjęć wiosennych i letnich, wszystko to czego nie zdążyłam pokazać albo nie chciałam pokazywać po raz n-ty