Ładna ta żółta chryzantema, ale i Kaufl nie wiadomo czy nie przetrwają
 Wrzosy teraz mają swoje 5 minut i ładnie kwitną. W z różyczek na pewno będziesz zadowolona, nazw poszukasz na FO jak zakwitną
 Wrzosy teraz mają swoje 5 minut i ładnie kwitną. W z różyczek na pewno będziesz zadowolona, nazw poszukasz na FO jak zakwitną  
 Pogoda w prognozach podobna więc na wiele nie liczę, ale życzę Ci ciepła (na miarę listopada) i słonka

Dwa lata temu przesadziłam do gruntu i lekko okryłam stroiszem, w następnym roku zakwitła, ale kolejnej zimy nie przeżyła. W zimnym garażu, gdzie temperatura wynosi minus 3-4 stopnie,  próbowałam przechować, ale chyba miały za mało ziemi, prawie same korzenie w doniczce. Pewnie jakby przesadzić do dużej donicy łatwiej byłoby przechować.
 Dwa lata temu przesadziłam do gruntu i lekko okryłam stroiszem, w następnym roku zakwitła, ale kolejnej zimy nie przeżyła. W zimnym garażu, gdzie temperatura wynosi minus 3-4 stopnie,  próbowałam przechować, ale chyba miały za mało ziemi, prawie same korzenie w doniczce. Pewnie jakby przesadzić do dużej donicy łatwiej byłoby przechować. Róża pięknie rozbudowana, będzie ładny okaz z kwiatami.
 Róża pięknie rozbudowana, będzie ładny okaz z kwiatami. 

.
 . .
 . 
 taki kochany .
 taki kochany . 
   Fajnie byłoby, gdyby chryzantemy jednak przezimowały, bo śliczne są.
 Fajnie byłoby, gdyby chryzantemy jednak przezimowały, bo śliczne są.

przed mrozami przykryję zobaczymy co będzie wiosną
  przed mrozami przykryję zobaczymy co będzie wiosną  

Moje sikorki już przylatują, ale na razie sypie im tylko syn do własnego karmnika. Mój jeszcze nawet nie wisi
 Moje sikorki już przylatują, ale na razie sypie im tylko syn do własnego karmnika. Mój jeszcze nawet nie wisi  

Twoje może sądzą, że zimy nie będzie?
  Twoje może sądzą, że zimy nie będzie?