AlfaXIIIwlazłam ,zobaczyłam i....padłam z wrażenia i nie tylko na widok Twoich przepięknych kwiatów ale także jestem pod wrażeniem Twoich prac
masz nieliche zdolności dziewczyno,widać artystyczna dusza i "złote" ręce umiem to docenić ,bo także lubię sobie podziałać różne rzeczy sama satysfakcja ogromna prawda?
będę jeśli pozwolisz podglądać i podziwiać
jeszcze raz ja zapomniałam z tego wszystkiego ,mam dużą donicę z czerwoną trzykrotką taką samą jak u AlfaXIIIwymaga odmłodzenia bo najdłuższe pędy "gubią" liście i są łyse dlatego muszę odciąć ,więc jeśli ktoś reflektuje na szczepkę to chęnie służę
jak wygląda ta moja możecie zobaczyć w " Zielonej chatce Baby Yagi" sorki ,że się tak wciełam tutaj
Nie wiem, czy masz w domu koty poza tymi z fotela na podwórzu i tymi z masy solnej?Ponieważ znalazłam wycinek co kotom szkodzi na wszelki wypadek cytuję:
azalia,aloes,bieluń, bluszcz,diffenbachia, wilczomlecz lsniący, kroton,kalanchoe, cibora, cantedeskia, a podobno jeszcze i datura-moze się przyda.
No i masz! Znowu mnie wcięło. A tu widzę życie towarzyskie kwitnie. Ależ będę miała zaległości do... odczytania ;)
Nieco mnie nie było. Po powrocie musiałam zająć się roślinkami bo były w opłakanym stanie. Nawet fotek nie wklejam. Pokażę jak odżyją
A teraz idą święta Fajny czas tyko roboty huk Pewnie też tak macie.
Niemniej już powinnam pokazywać się tutaj na stałe
Witam serdecznie w moich progach nowe buzie. Od jutra zacznę przeglądy waszych roślinek.
A teraz lecę spać i leczyć... katar
Pozdrawiam i buziaków moc ślę
A co tam... pokażę Wam jeszcze parę moich prac, choć one mało roślinne.
Cześć Marto jak fajnie,że jesteś bardzo się za Tobą stęskniłyśmy
Życzę szybkiego pozbycia się kataru,choć jak mówią leczony trwa tydzień, a nie leczony siedem dni