W Twoim ogrodzie  jeszcze różyczki nie dają o sobie zapomnieć ale krzewy i trawy pięknie się wybarwiają. Po prostu cudnie oby tylko pogoda pozwoliła to jak najdłużej oglądać
  W Twoim ogrodzie  jeszcze różyczki nie dają o sobie zapomnieć ale krzewy i trawy pięknie się wybarwiają. Po prostu cudnie oby tylko pogoda pozwoliła to jak najdłużej oglądać  

Ja tak miałam gdy zakupiłam jesienią lilie  które startowały, kwitły w grudniu
 Ja tak miałam gdy zakupiłam jesienią lilie  które startowały, kwitły w grudniu  

A tak pięknie jeszcze kwitły róże i chryzantemy..
 A tak pięknie jeszcze kwitły róże i chryzantemy..  

tak wiem ..przerabiałam to już dwa razy ..
 tak wiem ..przerabiałam to już dwa razy ..  róże tez jeszcze się nie poddaja zwłaszcza Chopin i Monika..Baronesse,Mariatheresia..kwitną mimo mrozu i śniegu..
 róże tez jeszcze się nie poddaja zwłaszcza Chopin i Monika..Baronesse,Mariatheresia..kwitną mimo mrozu i śniegu.. 

jakoś ta zmiana na mnie źle wpływa..
 jakoś ta zmiana na mnie źle wpływa..  
   jedynie ratuje ..
 jedynie ratuje ..  a tego drugiego brak
 a tego drugiego brak  

Lilie zaszalały.
 Lilie zaszalały.   Ja dopiero stare pędy powykręcałam.  Jeszcze tylko cztery miesiące i będzie wiosna.
 Ja dopiero stare pędy powykręcałam.  Jeszcze tylko cztery miesiące i będzie wiosna. 

Nie wierzę ,że  u Ciebie tak pięknie posypało ale czy to do dzisiaj trwa
   Nie wierzę ,że  u Ciebie tak pięknie posypało ale czy to do dzisiaj trwa   U nas ponuro i bez białego puchu ,a wysłuchałam nawet o deszczu
 U nas ponuro i bez białego puchu ,a wysłuchałam nawet o deszczu