(Widzieliście? Tak się załatwia zdjecia na długie zimowe wieczory
  (Widzieliście? Tak się załatwia zdjecia na długie zimowe wieczory   )
  )U mnie też właśnie zaczęło wiać i obawiam się, ze poczyni duze spustoszenia. Tym bardziej, ze dalie po tych deszczach bardzo kruche teraz są. Ale może nie bedzie tak źle.
Gardaia

Ewuniu rzeczywiście Coriallo Furioso jest piękna - nie można przejść obok niej obojętnie

Gitty Up

Florku faktycznie przyjemny pomponik
 Właśnie przez to maźnięcie mi się spodobała. Niestety teraz została przytłoczona przez Rebecca's World i w ogóle jej nie widać - muszę w przyszłym sezonie uważać na to, gdzie ją sadzę.
  Właśnie przez to maźnięcie mi się spodobała. Niestety teraz została przytłoczona przez Rebecca's World i w ogóle jej nie widać - muszę w przyszłym sezonie uważać na to, gdzie ją sadzę.Hapet Bordeaux

Lucynko dziękuję
 Roztrzepane dalie mają w sobie to "coś" - praktycznie każda wzrok przykuwa
  Roztrzepane dalie mają w sobie to "coś" - praktycznie każda wzrok przykuwa   
 Harvest Moonlight

A irys nie wiem - może mu się miejscówka tak podoba? Pamiętam, że po raz pierwszy u mnie zakwitł w listopadzie. Ciekawe jak u innych się zachowuje.
  A irys nie wiem - może mu się miejscówka tak podoba? Pamiętam, że po raz pierwszy u mnie zakwitł w listopadzie. Ciekawe jak u innych się zachowuje.

Ciepła i słońca, bo czeka Cię dużo pracy.
 Ciepła i słońca, bo czeka Cię dużo pracy. 

im życzę. Tobie też!
 im życzę. Tobie też! 
 . Widzę, że u Ciebie w dalszym ciągu trwa festiwal dalii
 . Widzę, że u Ciebie w dalszym ciągu trwa festiwal dalii   . To bardzo różnorodna grupa roślin i gdyby nie to wykopywanie byłoby super
 . To bardzo różnorodna grupa roślin i gdyby nie to wykopywanie byłoby super  
 Ja w tym sezonie mam tylko dwie, karpy nie za dobrze mi przezimowały.
 Ja w tym sezonie mam tylko dwie, karpy nie za dobrze mi przezimowały.
 I uśmiechne się na wiosnę o kawałek Gardaia.
 I uśmiechne się na wiosnę o kawałek Gardaia.