Mariusz,ogród tak jest posadzony ,żeby jak najmniej było w nim roboty co do traw to zawsze wszystkie ścinam na wiosnę ,na zimę pędy można związać w chochoły ,pozdrawiam

Aluś niech rada służy
 pozdrawiam
 pozdrawiam  
 Tereniu,u nas teraz tez jest trochę grzybków,ale w świętokrzyskim jest dużo,aż mnie zaskoczyłaś ,że u Ciebie niewiele ,bo wydawało mi się ,że są wszędzie i dużo ,każdy z nas ma tyle spraw na głowie ,że nie sposób poradzić czasem ,pozdrawiam

Joasiu,u mnie już po pomidorkach ,wyjechałam i nie miał kto zadbać ,teraz są grzybki,i rzeczywiście trzeba znać miejsca,bo można się uchodzić i nawet na zupę nie przynieść ,pozdrawiam

Soniu,ta nowa rabata tak teraz kwitnie ,przedtem zjadły ją sarny ,rośliny wyszły z pączków śpiących i teraz kwitną pięknie ,widać ją w ogrodzie z daleka ,ale jeszcze ogród musi poczekać ,bo ja chcę na grzybki jeszcze
 ,praca jest dobra na wszelkie problemy ,ale jak są za duże,to też jest trudno,pozdrawiam
 ,praca jest dobra na wszelkie problemy ,ale jak są za duże,to też jest trudno,pozdrawiam  
 Violuś ,fajnie ,że zdbierasz grzybki w ogrodzie ,mam nadzieję ,że rosną te jadalne,cieszę się ,że malinki ładnie rosną z każdym rokiem będzie ich więcej ,są bardzo potrzebne i bardzo pyszne ,pozdrawiam

Ewciu,nie tylko ja ogałacam las z grzybków
 ludzi dużo chodzi po lesie ,ja zbieram bardzo ekologicznie ,bo chcę powtórki z wysypu ,biały rozchodnik i ja bardzo lubię ,ma na sobie dużo motylich brożek ,notuj co Ci się podoba to przyjedzie do Ciebie ,myślę ,ze już na wiosnę ,pozdrawiam
 ludzi dużo chodzi po lesie ,ja zbieram bardzo ekologicznie ,bo chcę powtórki z wysypu ,biały rozchodnik i ja bardzo lubię ,ma na sobie dużo motylich brożek ,notuj co Ci się podoba to przyjedzie do Ciebie ,myślę ,ze już na wiosnę ,pozdrawiam  
 Marysiu,przekazałam życzenia Zuzi ,podziękowała gorąco ,pięknie wczoraj wyglądała i była taka szczęśliwa to i mnie lżej ,chciałabym jechać jutro na grzybki ,ale nie wiem czy wyrobię ,ogród dalej musi poczekać ,pozdrawiam i buziaczki

Bożenko ja też kocham las i grzybki ,właśnie jutro się wybieram lub we wtorek,ogród poczeka, trudno ale muszę go jeszcze zostawić na chwilę ,pozdrawiam

Niech się darzy!
 Niech się darzy!
 dzięki atmosferze jaką tworzysz we wspólnym domu
 dzięki atmosferze jaką tworzysz we wspólnym domu   Życzę wspaniałych grzybowych plonów i we czwartek zadzwonię
  Życzę wspaniałych grzybowych plonów i we czwartek zadzwonię 
 Ogród pięknie rozświetlony kolorkami poczeka na właścicielkę
 Ogród pięknie rozświetlony kolorkami poczeka na właścicielkę 

też  widzę  masz  sporo  różnych  dyn ?
  też  widzę  masz  sporo  różnych  dyn ?
 I jak pięknie ususzone, takie bieluśkie jak świeże. U mnie też fajnie, ale dużo skromniej i nie tak pięknie. Ale też jestem bardzo zadowolona, to doskonały rok na grzyby.
 I jak pięknie ususzone, takie bieluśkie jak świeże. U mnie też fajnie, ale dużo skromniej i nie tak pięknie. Ale też jestem bardzo zadowolona, to doskonały rok na grzyby. 
  ,
 ,