Najbardziej oblężone teraz są astry jesienne i heptacodium. Dwa irysy powtarzają kwitnienie - są bardzo do siebie podobne.
  Najbardziej oblężone teraz są astry jesienne i heptacodium. Dwa irysy powtarzają kwitnienie - są bardzo do siebie podobne.  

Grażynko dzięki
 Wyszło słońce i od razu zrobiło się przyjemniej. Można się jeszcze cieszyć ogrodem.
  Wyszło słońce i od razu zrobiło się przyjemniej. Można się jeszcze cieszyć ogrodem. Ada's Attraction

Marysiu są już za zimne noce. U mnie też hibiskusy już gubią pączki i zdecydowanie słabiej kwitną.
Alaska

Lucynko to dwa różne hibiskusy. Jeden jest taki ciemno czerwony - w pąku prawie czarny. Drugi to taki ciemny brudny róż. U mnie hibiscusy już przystopowały - kwitną, ale tak "półgębkiem". Za to astry i dalie w pełnym rozkwicie. No i oczywiście nieśmiertelne aksamitki

Belle of Barmera

Soniu jest tyle odmian pomidorów, że oprzeć się nie mogę
 A smakują...
  A smakują...   Powiem Ci, ze czerwonyczwykłych nawet nie tykam, tylko objadam się innymi odmianami.
  Powiem Ci, ze czerwonyczwykłych nawet nie tykam, tylko objadam się innymi odmianami.   
 Blondee

Ewuniu te pustaczki mam normalnie z karp - i chyba jako karpy się u mnie pojawiły. Nie pamiętam, bo mam je już kilka lat. Ale jak najbardziej można sobie takie z nasionka też wyhodować

Boogie Woogie

więc czekam na więcej i
  więc czekam na więcej i   życzę, by wszystkie pokazały swoje piękne kwiatki.
 życzę, by wszystkie pokazały swoje piękne kwiatki. 

Od paru lat kupuję tylko kilka krzaczków i to koktajlówek.
 Od paru lat kupuję tylko kilka krzaczków i to koktajlówek.

. Irysy powtarzające kwitnienie to dla mnie ciekawostka. Nie wiedziałam, że takowe są
 . Irysy powtarzające kwitnienie to dla mnie ciekawostka. Nie wiedziałam, że takowe są   . Dalie zjawiskowe
 . Dalie zjawiskowe   . Jest ich tak wiele, że trudno wybrać najlepszą
 . Jest ich tak wiele, że trudno wybrać najlepszą   . Niedługo trzeba będzie je wykopywać a one tak cudnie kwitną
 . Niedługo trzeba będzie je wykopywać a one tak cudnie kwitną