Foxowa, niestety nie wiem jak je rozróżnić. Wydaje mi się, że te ze spiczastymi bukietami kwiatów to bukietowe, ale to tylko moje wyobrażenie bo nie sprawdzałam tego ;)
Ewelino, dzięki

Ta hortensja już kwitnie, ale w sumie jest teraz biała. Tak samo jak Pinky Winky na początku. Nie wiem czy określę ;)
Maryno, cieszę się nią. Choć teraz tak leje, że nawet nie chodzę na działkę. Byłam przedwczoraj tylko okiem rzucić czy wszystko jest w porządku. Hortensja nie zwiędła.
Iwonko, dziękuję

Może zrobię kopczyk w tym roku bo to młoda roślina a potem, jak radzisz, nie będę robiła nic. Pomyśl, może gdzieś się zmieści u Ciebie.
Grażynko, oby tych pomyłek z serii niewypałów było jak najmniej. Ciekawa jestem jakie masz hortensje. Dwie chyba widziałm gdzieś na zdjęciach. A może jedną. Popatrzę w Twoim wątku. Ja też na tej jednej nie skończę
Alicjo, miło Cię widzieć i miło czytać

Zapraszam

Szkoda, że nie mam żadnych nowych zdjęć z działki. Mam tylko w telefonie a one wklejone na forum wychodzą takie sobie. Pewnie jak będzie tak lało to innych nie zrobię i te z telefonu w końcu wkleję ;)
Soniu, rozprzestrzenia się hortensjoza

Jestem pod wrażeniem ilości Twoich hortensji. Pokazywałaś je u siebie? Muszę przewertować Twój wątek

Dobrze wiedzieć o odkładach. Dzięki

Phantom oglądałam w internecie. Bardzo mi się podoba.