Tak domek na wiosnę rusza , teraz wyburzymy stary i przygotujemy grunt żeby wcześnie wiosną ruszyć

Oby przyszły rok był lepszy bo ten chciał mnie wykończyć .
U mnie były straszne upały ponad 30 stopni i bez deszczu .
Ha ha a u mnie nie było co kosić bo wszystko wyschło

Gosiu ja już myslałam o tych wężach ale zawsze coś wypadło i tak zeszedł cały rok , może na wiosnę się uda .
Michał to zbierz nasionka jak coś nowego

Karolinko moje ana belki zbrązowiały w tym roku i też brzydko wyglądają , teraz obcięłaś nie na wiosnę ??
Witaj Marysiu !!
No widzisz jaka ze mnie maruda
 właśnie słyszałam gdzieś że już we wrześniu będą przymrozki dlatego się martwię bo wszystko teraz zaczeło rosnąć jak na wiosnę .
 właśnie słyszałam gdzieś że już we wrześniu będą przymrozki dlatego się martwię bo wszystko teraz zaczeło rosnąć jak na wiosnę .No właśnie melon i nawet dynie wyhodowałam - pierwszy raz

Ślimaków ja też mam , przedtem nie wychodziły a teraz jak deszcz popadał to obrzydliwce wyszły i to ile .
A ja myslałam że kaczki sobie sprawię na te obślizgłe gady a one niechętne do pracy .
Ja siałam laurencję zatokową ale albo nie wyszła albo ślimaki mnie wyprzedziły i spałaszowały

Do zobaczenia

ja też nie mogę się doczekać
 ja też nie mogę się doczekać   
 Michał daj znać wcześniej kiedy Ci pasuje .
Andżelika zginęła ?? gdzie ona mogła pójść ??
Pozdrawiam wszystkich serdecznie

A chryzantem zdecydowanie muszę sobie jeszcze dokupić
 A chryzantem zdecydowanie muszę sobie jeszcze dokupić 
 ,ale się cieszę
 ,ale się cieszę  

Pozostałe chwalą się maleńkimi pączkami, ale pogoda u mnie fatalna, toteż za prędko nie będą cieszyły oczu kwiatkami.
  Pozostałe chwalą się maleńkimi pączkami, ale pogoda u mnie fatalna, toteż za prędko nie będą cieszyły oczu kwiatkami.  
  czy
 czy  Sama zdecyduj.
 Sama zdecyduj. 
 tą lawendową sobie na wiosnę zamawiam
  tą lawendową sobie na wiosnę zamawiam  bo takiej nie mam
  bo takiej nie mam  

W tym tygodniu na pewno nie dam rady bo na 2  dni wyjeżdżam  a   w piątek trzeba zbierać grzyby i  drugą porcję czarnego bzu ale w  przyszłym tygodniu przyjedziemy
  W tym tygodniu na pewno nie dam rady bo na 2  dni wyjeżdżam  a   w piątek trzeba zbierać grzyby i  drugą porcję czarnego bzu ale w  przyszłym tygodniu przyjedziemy   Trzeba prognozy śledzić.
  Trzeba prognozy śledzić. 

Podobno druga połowa września ma być całkiem przyjemna to roślinki zdążą ze wszystkim
 Podobno druga połowa września ma być całkiem przyjemna to roślinki zdążą ze wszystkim   Czyli zima zejdzie ci na planowaniu ...skoro wiosną ruszcie na całego z domkiem ... Brawo Wy
 Czyli zima zejdzie ci na planowaniu ...skoro wiosną ruszcie na całego z domkiem ... Brawo Wy  

, a w każdym razie sprawa budowy została zawieszona na... nie wiadomo jak długo.
 , a w każdym razie sprawa budowy została zawieszona na... nie wiadomo jak długo.