Kwitów hortensji ogrodowej zazdroszczę, ta sztuka udawała się moim niezwykle rzadko i zakończyliśmy współpracę. Ich wielkie (chociaż niekoniecznie) kule są prawdziwą ozdobą ogrodu
 Kwitów hortensji ogrodowej zazdroszczę, ta sztuka udawała się moim niezwykle rzadko i zakończyliśmy współpracę. Ich wielkie (chociaż niekoniecznie) kule są prawdziwą ozdobą ogrodu  
 Jeszcze masz ciągle kwitnące pięknie lilie
 Pozdrawiam
 Pozdrawiam 

Pozdrawiam
 Pozdrawiam 

Witajcie!
  Witajcie!

Tobie również zdrówka życzę.
 Tobie również zdrówka życzę.  

Ja tak nakisiłam rok temu i jeszcze sporo zostało więc na razie zjadam, ale chrzan już ukopany i coś świeżego ukiszę bo te zeszłoroczne to do sałatek albo na zupę
  Ja tak nakisiłam rok temu i jeszcze sporo zostało więc na razie zjadam, ale chrzan już ukopany i coś świeżego ukiszę bo te zeszłoroczne to do sałatek albo na zupę  

Miałam kilka nasionek hibiskusa, ale chyba były przeterminowane , bo ani jedno nie wzeszło... więc jakbyś mogła
  Miałam kilka nasionek hibiskusa, ale chyba były przeterminowane , bo ani jedno nie wzeszło... więc jakbyś mogła   to będę próbować siać do skutku ... widziałam kiedyś taki hibiskusowy kolorowy żywopłot ... bardzo mi się podobał
  to będę próbować siać do skutku ... widziałam kiedyś taki hibiskusowy kolorowy żywopłot ... bardzo mi się podobał   No to zapisuję rudbekie i hibiskusy ... Lucynka
 No to zapisuję rudbekie i hibiskusy ... Lucynka  

. Trudno za Tobą nadążyć , tysiące pięknych kwiatów a do tego teraz te ogóraski
 . Trudno za Tobą nadążyć , tysiące pięknych kwiatów a do tego teraz te ogóraski   . Pracuś z Ciebie
 . Pracuś z Ciebie   a ogórki na pewno się przydadzą
 a ogórki na pewno się przydadzą   . Nie ma to jak zupka ogórkowa
 . Nie ma to jak zupka ogórkowa   . Z tymi ognistymi barwami to mam kłopot , niby lubię ale u siebie jakoś nie umiem ich połączyć z wszędobylskim różem , nie pasują mi po prostu
 . Z tymi ognistymi barwami to mam kłopot , niby lubię ale u siebie jakoś nie umiem ich połączyć z wszędobylskim różem , nie pasują mi po prostu  . U innych mogę podziwiać ale u mnie na razie te kolory są ciut zakazane
 . U innych mogę podziwiać ale u mnie na razie te kolory są ciut zakazane   . Choć nie powiem bo mam kilka roślin w takim ognistym kolorze i planuję przenieść je w jedno miejsce
 . Choć nie powiem bo mam kilka roślin w takim ognistym kolorze i planuję przenieść je w jedno miejsce   . Zobaczymy co mi z tego wyjdzie
 . Zobaczymy co mi z tego wyjdzie   . Kolor żółty uwielbiam w wersji wiosennej bo daje radości na rabatach
 . Kolor żółty uwielbiam w wersji wiosennej bo daje radości na rabatach   . Wracając do Twojej działeczki - cudne te samosiejki astrów
 . Wracając do Twojej działeczki - cudne te samosiejki astrów   . Natura wie najlepiej co jest piękne
 . Natura wie najlepiej co jest piękne   . Hibiskusa bylinowego nie mam dlatego tym bardziej czekam na otwarcie się pąka . Pozdrawiam
 . Hibiskusa bylinowego nie mam dlatego tym bardziej czekam na otwarcie się pąka . Pozdrawiam   .
 .
 Witajcie!
  Witajcie! po zaprzyjaźnionych ogrodach.
  po zaprzyjaźnionych ogrodach. 

i jak tu wytrwać w postanowieniu jak patrzy się na takie cuda
 i jak tu wytrwać w postanowieniu jak patrzy się na takie cuda  
  ale trzymam je w doniczkach .
 ale trzymam je w doniczkach .

Witajcie!
  Witajcie! 
  Ma trzy pąki i jeśli ich nie zgubi, co się zdarza, to ucieszy moje oczy.
 Ma trzy pąki i jeśli ich nie zgubi, co się zdarza, to ucieszy moje oczy. 
  ale szaleć już nie będę. Wystarczy.
  ale szaleć już nie będę. Wystarczy.  

i się nie przejmuj. Ja sama nie mogę za sobą nadążyć.
  i się nie przejmuj. Ja sama nie mogę za sobą nadążyć.  
  Przecież byś nie wyrzuciła. Ja też bym nie mogła.
  Przecież byś nie wyrzuciła. Ja też bym nie mogła.  

odwzajemniam.
 odwzajemniam. 

Mniam. Nie mam w tym roku, będę kupować
 Mniam. Nie mam w tym roku, będę kupować 

. Gdybym dostała dwa worki ogórków to na pewno skakałabym z radości, o tak :
 . Gdybym dostała dwa worki ogórków to na pewno skakałabym z radości, o tak :   . Moje ogórki w tym roku wydały raptem 4 owoce
 . Moje ogórki w tym roku wydały raptem 4 owoce   . Także nawet słoika nie było
 . Także nawet słoika nie było   . Wracając jeszcze do tematu kolorów to czasem mam do siebie żal, że tak dyskryminuję te płomienne kolorki
 . Wracając jeszcze do tematu kolorów to czasem mam do siebie żal, że tak dyskryminuję te płomienne kolorki   . Mam nadzieję, że plany wyjdą a Tobie życzę zdrówka i cierpliwości , pozdrawiam
 . Mam nadzieję, że plany wyjdą a Tobie życzę zdrówka i cierpliwości , pozdrawiam   .
 .
 wiec będę eksperymentować do skutku
  wiec będę eksperymentować do skutku   .  Zdrówka i spokoju życzę
 .  Zdrówka i spokoju życzę  

i obecności wśród życzliwych i sympatycznych ludzi.
  i obecności wśród życzliwych i sympatycznych ludzi.  
  Myślę o znalezieniu dla niej mniej eksponowanego miejsca.
  Myślę o znalezieniu dla niej mniej eksponowanego miejsca.  

i wzajemnie wszystkiego dobrego życzę.
  i wzajemnie wszystkiego dobrego życzę.  

i odwzajemniam.
  i odwzajemniam.  

mam nadzieję że jakoś temu podołam i wrócę na FO a teraz
  mam nadzieję że jakoś temu podołam i wrócę na FO a teraz