Ja od przyszłego roku ograniczam .

Chyba większość z nas ma takie plany (co roku) ...ale czy się komuś uda to zrealizować???anulab pisze: Ja od przyszłego roku ograniczam .

Ale to oznaczenie 817 mówi bardzo wiele
 Ale to oznaczenie 817 mówi bardzo wiele   
  . Może folie muszę domyć
 . Może folie muszę domyć  

Chciałoby się takie zebrać ale w tym roku nie mam na to szans i to ze względu na odmiany bardziej koktajlowe i na brak opieki nad pomidorami.
 Chciałoby się takie zebrać ale w tym roku nie mam na to szans i to ze względu na odmiany bardziej koktajlowe i na brak opieki nad pomidorami. 
 Taki widok, to marzenie dla wielu. Pomidorki rewelacyjne, a jak wszystko ładnie, pięknie i czyściutko. Koleżanka widać wkłada nie tylko wiele pracy ale i serca w uprawe. Tylko pogratulować, życzyć obfitomych zbiorów i omijania chorób ale to należy życzyć wszystkim pomidoromaniakom.
 Taki widok, to marzenie dla wielu. Pomidorki rewelacyjne, a jak wszystko ładnie, pięknie i czyściutko. Koleżanka widać wkłada nie tylko wiele pracy ale i serca w uprawe. Tylko pogratulować, życzyć obfitomych zbiorów i omijania chorób ale to należy życzyć wszystkim pomidoromaniakom. 

Ja też. Szczególnie patrząc jak jest rozłożona agrotkaninaMaraga pisze: Patrząc na 1 zdjęcie od razu przyszła mi na myśl Terenia ( Teniak ) i nie pomyliłam się
 . Widok powalający. Trochę lat jestem na forum i jeszcze nie widziałam równie pięknych widoków
 . Widok powalający. Trochę lat jestem na forum i jeszcze nie widziałam równie pięknych widoków   .
 . 

)
 )

A ja
  A ja

Beata
    Beata