Wiejski po przejściach cz.36
- ewarost
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 14 gru 2010, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: Wiejski po przejściach cz.36
Marysiu wy-miziaj kocurki przed wyjazdem... moje też tak się denerwują jak mnie widzą z drugiej strony siatki
ale jak zostają w domu z psami to już jest OK ... Udanego wyjazdu w Polskę i wracajcie szczęśliwie

Rajsko,wiejsko,sielsko...II
Rajsko, wiejsko, sielsko...
Chwytaj chwilę, bo tak naprawdę to istnieje tylko ona. Ewa
Rajsko, wiejsko, sielsko...
Chwytaj chwilę, bo tak naprawdę to istnieje tylko ona. Ewa
- karolacha

- Od: 1 cze 2014, o 15:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Taką trawę moja koleżanka kupiła , ale czerwoną--hakonechloa, ciekawe jak będzie wyglądała, ta jasna super
kolorowo , ślicznie u Ciebie Marysiu
koty mądre, siedzą w domu w ten upał, tylko my łazimy i coś robimy. Dzisiaj już nie dałam rady być na tym upale i jestem w domu, dlatego trochę popiszę, pozaglądam bo od słońca już i oczy pieką i głowa boli. Ileż można robić przy tych roślinkach --cóż kiedy to moje (pewnie -nasze) najmilsze zajęcie
U mnie ulały ale i wilgoci trochę mam , roślinki rosną , hibiskusy szaleją . Życzę i Tobie deszczyku, ciepełka , ale umiarkowanego 
koty mądre, siedzą w domu w ten upał, tylko my łazimy i coś robimy. Dzisiaj już nie dałam rady być na tym upale i jestem w domu, dlatego trochę popiszę, pozaglądam bo od słońca już i oczy pieką i głowa boli. Ileż można robić przy tych roślinkach --cóż kiedy to moje (pewnie -nasze) najmilsze zajęcie
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Witam!
Kasiu Mymysteryy płotek jest dla kurek, wreszcie zastąpiłam prowizorkę czymś konkretnym ale teraz czeka na pomalowanie
Przegorzan jak brzydnie a nie zbieram nasion to ścinam i zakwita powtórnie
Kasiu 100780 Monia rozmawiała ze mną przez moskitierę. Nasze koty są bardzo rozmowne
Lucynko wszystkie zwierzaki mają dobre życie i wierz mi żadnemu nie dzieje się krzywda. Koty i tak nie byłyby wypuszczane wolno, bo za domem jest ruchliwa ulica, a my kochamy nasze koty
Dobrej nocy i wspaniałej niedzieli
Małgosiu Ugotowały mi się pomidory co spadły z krzaka i leżały na stoliku, pozostałe zaczynają dojrzewać co mnie cieszy i pewnie po powrocie ruszę z przetwarzaniem. Już dzisiaj zebrałam koszyczek, a ogórki rosną w oczach
Z papryką gorzej ale coś będzie. Chyba wrócę do upraw tunelowych. Kwiaty róż, lilii i liliowców wycinam na bieżąco. Jak ten mój ogród znowu będzie wyglądał po tygodniu mojej nieobecności
Małgosiu nie zawsze pamiętam, ale czasem coś przylgnie
No to życzę 4 stopni mniej i dobrego tygodnia!
Alu płotek okala wybieg kurzy i zastąpił prowizorkę nie do pokazania
Fasolnika mam pierwszy raz i może spróbuję, zależy jak nasion będzie mało to zostawię na siew.
Dzięki za miłe słowa
Asiu zacznę od pytania, róża to Rumba kompaktowa różyczka o energetyzujących kolorkach
Bardzo dziękuję za miłe słowa o roślinach, chwastów tego typu mam więcej, bo lubię
Deszcz niestety na razie nas omija
Ewuniu kociaki wymiziane! one znają tylko tą stronę moskitiery, co prawda Monia parę razy uciekła ale ostatnio była bardziej wystraszona niż szczęśliwa i więcej nie próbuje
Dzięki za życzenia
Karolino tych traw jest kilka odmian, a ta ładnie rozjaśnia i coraz bardziej się rozrasta. Koty siedzą w domu bo muszą, nie wypuszczamy ich. Ja też wczoraj kiepsko zniosłam upał, ale coś mnie podkusiło żeby popracować i to dość ostro
Deszcz by się przydał i wielu ogrodach, chociaż są tacy co go maja nadmiar
Wyjeżdżam na najbliższy tydzień, więc nie będę Was odwiedzać a i do siebie będę rzadko zaglądać.
Życzę wszystkim dobrego tygodnia ciut chłodniejszego z odrobiną deszczu i słońcem, bo to tydzień żniw!

Do zobaczenia za tydzień
Kasiu Mymysteryy płotek jest dla kurek, wreszcie zastąpiłam prowizorkę czymś konkretnym ale teraz czeka na pomalowanie
Kasiu 100780 Monia rozmawiała ze mną przez moskitierę. Nasze koty są bardzo rozmowne
Lucynko wszystkie zwierzaki mają dobre życie i wierz mi żadnemu nie dzieje się krzywda. Koty i tak nie byłyby wypuszczane wolno, bo za domem jest ruchliwa ulica, a my kochamy nasze koty
Dobrej nocy i wspaniałej niedzieli
Małgosiu Ugotowały mi się pomidory co spadły z krzaka i leżały na stoliku, pozostałe zaczynają dojrzewać co mnie cieszy i pewnie po powrocie ruszę z przetwarzaniem. Już dzisiaj zebrałam koszyczek, a ogórki rosną w oczach
Małgosiu nie zawsze pamiętam, ale czasem coś przylgnie
Alu płotek okala wybieg kurzy i zastąpił prowizorkę nie do pokazania
Fasolnika mam pierwszy raz i może spróbuję, zależy jak nasion będzie mało to zostawię na siew.
Dzięki za miłe słowa
Asiu zacznę od pytania, róża to Rumba kompaktowa różyczka o energetyzujących kolorkach
Bardzo dziękuję za miłe słowa o roślinach, chwastów tego typu mam więcej, bo lubię
Ewuniu kociaki wymiziane! one znają tylko tą stronę moskitiery, co prawda Monia parę razy uciekła ale ostatnio była bardziej wystraszona niż szczęśliwa i więcej nie próbuje
Karolino tych traw jest kilka odmian, a ta ładnie rozjaśnia i coraz bardziej się rozrasta. Koty siedzą w domu bo muszą, nie wypuszczamy ich. Ja też wczoraj kiepsko zniosłam upał, ale coś mnie podkusiło żeby popracować i to dość ostro
Wyjeżdżam na najbliższy tydzień, więc nie będę Was odwiedzać a i do siebie będę rzadko zaglądać.
Życzę wszystkim dobrego tygodnia ciut chłodniejszego z odrobiną deszczu i słońcem, bo to tydzień żniw!

Do zobaczenia za tydzień
- julcia1

- Od: 19 maja 2011, o 08:26
Marysiu życzę ciekawej podróży 
Pozdrawiam Julia
Moje zielone zakręcenie
Moje zielone zakręcenie
-
tencia

- Od: 26 sty 2013, o 20:47
Marysiu miłego wypoczynku a ogród wytrzymał trzy tygodnie ,wytrzyma i jeden,szpaki sieją spustoszenie w borówkach ,kupiłam siatkę ale chyba firanka byłaby lepsza.Kwiatki cudownie kwitną mimo upałów ,których Ci współczuje,jakoś w tym roku brak równowagi ja mam za dużo deszczu i nie wiem co lepsze.Pozdrawiam serdecznie 
- ewelkacha88

- Od: 22 maja 2013, o 17:54
Witaj Marysiu
. Udanego urlopu życzę
.
- kasia100780

- Od: 31 lip 2014, o 16:39
- TerDob

- Od: 13 sty 2008, o 17:06
Marysiu i ja życzę miłego wypoczynku 
- pelagia72

- Od: 2 mar 2009, o 21:09
Marysiu
Odpoczywaj
,a, nadzieję, że ogród przetrwa bez szwanku.
Piękne jagody
To ja lecę przykryć swoje 
Odpoczywaj
Piękne jagody
- delosperma

- Od: 20 mar 2012, o 00:52
Wypoczywaj i wracaj z nowymi siłami. 
Maria motyczką dziabnięta
Moje wątki Aktualne: https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 4850Wiosna" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje wątki Aktualne: https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 4850Wiosna" onclick="window.open(this.href);return false;
-
plocczanka
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 31 lip 2014, o 21:16
Marysiu, dobrego i zdrowego wypoczynku suto zakrapianego Cisowianką, wspaniałej pogody i moc pięknych wrażeń życzę Wam na cały tydzień.
Szczęśliwego powrotu. 
-
Iwonka1

- Od: 10 wrz 2015, o 20:35
Dzięki Twojemu wyjazdowi, mogłam nadrobić wątek 
Moimi borówkami tez się szpaki w tym roku zainteresowały. Nawet istniało zagrożenie, że może nie będę miała co zbierać, ale jakoś nie jest tak źle.
Koszyk z pomidorami
Wypoczywaj
Moimi borówkami tez się szpaki w tym roku zainteresowały. Nawet istniało zagrożenie, że może nie będę miała co zbierać, ale jakoś nie jest tak źle.
Koszyk z pomidorami
Wypoczywaj
- Beaby

- Od: 16 lut 2014, o 13:16
O, i wreszcie pąki dziwaczka widzę.
Miłego wypoczynku życzę. Nabieraj sił na kolejne ogrodowe podboje.
Miłego wypoczynku życzę. Nabieraj sił na kolejne ogrodowe podboje.