Może nie w takiej formie...Ale przejdzie!
W.o... Psach 6cz. (2008.11 - 2009.03)
Myslę, że tak!
Na Forum goldenów, zanim organizacja stałą sie Fundacją, z powodzeniem były przeprowadzane aukcje Allegro.
Pozdrawiam-AgnieszkaIntro, czekanie na wiosnę
Proponuję by wszystkie osoby zainteresowane i znające prawo, a mogące pomóc w tym temacie przeszły do nowego wątku (yyyy... jak go otworzę, chwila ;-)) i tam pogadamy, dogadamy szczegóły. O.K.?
Zainteresowani proszenie są o zgłoszenie się w http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=18882
Zainteresowani proszenie są o zgłoszenie się w http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=18882
Danusiu ogromne kciuki dla Layli
i moc pozytywnych fluidów
Dorka Pandzisko jest urocze, a w kąpieli najbardziej
Antooosia Kefir nie ma żadnych nowych zdjęć
bo brak czasu, a jak czas wolny jest to pogoda taka paskudna, że szok, dziś też mgła wisi aż do ziemi
mizianka i głaskanka dla futrzastych ;:225
zapomniałam napisać, że mama Kefira urodziła szczeniaczki 3 suczki i 5 piesków
Dorka Pandzisko jest urocze, a w kąpieli najbardziej
Antooosia Kefir nie ma żadnych nowych zdjęć
mizianka i głaskanka dla futrzastych ;:225
No, nosonia pisze:
Ciekawa jestem jak taki "rasta" wygląda gdy jeszcze nie jest Kefiropodobny
A skoro o dredach... to jak Ci idzie pielęgnacja Kefira w takie chlapy ciapy? Moja Panda wraca w ogródka niczym górnik po szychcie, lub kominiarz
No i koniecznie napisz jak idzie edukacja dredziastego - jakieś sukcesy?
Myzianka dla kolegi przesyła Scur- Panda
Dorko skoro mogę to piszę, że TU jest wątek o tych maluszkach
na tym samym forum jest wątek o komondorach oraz na stronie www.komondor.pl jest też wszystko o dredziarzach, zresztą strona bardzo ciekawa, bo właścicielka psów jest ich wielką fascynatką i pięknie pisze o swoich pupilach
dodam, że w dziale szczeniaki z miotu Z na trzecim zdjęciu jest mój Kefir, który dostał hodowlane imię Zawrat
staram się wycierać mu pysk po piciu wody, ale dredami wszędzie zamiata, chodzi po ogródku i wygląda jak wygląda
ale brudny pies to szczęśliwy pies i myję go, ale za moment jest jak było przed myciem
ostatnio mamy sporo innych zajęć i na gości nie ma czasu, ale my sobie z nim radzimy, a obcy nie musi zbliżać się do jego miski, a z naszych domowych zajęć to szkolimy go, że pod żadnym pozorem sam nie może wychodzić za teren posesji, nawet jak jest brama otwarta i raz przez przypadek wypuściłam psa, a mój D nie zamknął bramy wjazdowej i po chwili on do mnie mówi, psa wypuściłaś a brama otwarta
ale nasz Kefir siedział grzecznie na podjeździe i patrzył dlaczego nikt bramy nie zamknął
ale co się zdenerwowałam to moje
on bardzo lubi psie koleżanki
sąsiedzi kupili szczeniaczka wilczarza i Kefir się z nią poznał i chyba będzie z tego psia przyjaźń 
jak pudelekCiekawa jestem jak taki "rasta" wygląda gdy jeszcze nie jest Kefiropodobny
też coś tam odpadnie, ale brud dostaje się wewnątrz dredów i powolutku się kruszy, ale biel u nich już nigdy nie będzie taka jak być powinna, najgorzej to jest z pyskiem, bo jest wiecznie mokry i brudnyA skoro o dredach... to jak Ci idzie pielęgnacja Kefira w takie chlapy ciapy? Moja Panda wraca w ogródka niczym górnik po szychcie, lub kominiarz Laughing Ale z niej wszystko momentalnie opada i jest biała tam gdzie była biała Wink Z Kefirem to chyba nie tak łatwo
edukacji brakNo i koniecznie napisz jak idzie edukacja dredziastego - jakieś sukcesy?
Kefir bardzo dziękuje i odwzajemnia się tym samymMyzianka dla kolegi przesyła Scur- Panda
- Aszka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 wrz 2008, o 15:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
ja z przyjemnością też coś ukorzenię a wiosną coś rozdzielę i powiecie co potem dalej z tym zrobić.Mój fikus aż się prosi,żeby mu boki uciąć.Do świąt już nie zdążę ale jeżeli to nie będzie jednorazowa akcja to zrobię na szydełku aniołki i wiosenne kurczakiDorkaWD pisze:Ja też jestem ciut spłukanaAle dla chcącego nic trudnego! Właśnie zrobiłam przegląd swoich doniczkowych i mogę z nich zrobić kilka fajnych szczepek ukorzenionych i podarować je komuś z dogo kto zrobi z nich bazarek dla jakiegoś bidoka
![]()
Czy któraś się przyłączy? Z pewnością macie jakieś rośliny doniczkowe do podzielenia ;-) Tylko czy na dogo będą chętni na te rośliny... hmmm![]()
Ewentualnie, jeśli nie rośliny to może jakieś szydełkowe ozdoby na choinkę (tylko ja nie potrafię szydełkować)
Rivandel, Ty siedzisz w temacie głębiej... myślisz, że to przejdzie?
)
Witam, Dorka mnie tu wywaliła z moimi psami, kotami i diabli wiedzą czym jeszcze... Komondor to pies moich marzeń... Fantastycznie wygląda. Znajoma ma komondora o oryginalnym imieniu Mopik. Coś w tym jest.
miłego- Anka
Z miasta na wieś? prośba o Wasze historie.
Z miasta na wieś? prośba o Wasze historie.
To sypnij foty! Proszę! Nie daj sie prosić!!!Voit pisze:Witam, Dorka mnie tu wywaliła z moimi psami, kotami i diabli wiedzą czym jeszcze... Komondor to pies moich marzeń... Fantastycznie wygląda. Znajoma ma komondora o oryginalnym imieniu Mopik. Coś w tym jest.
Pozdrawiam-AgnieszkaIntro, czekanie na wiosnę
- Jeanne
- 1000p

- Od: 21 gru 2007, o 16:08
Danusiu, jak Layla po operacji
mam nadzieję że szybko dojdzie do siebie...
Przesyłam głaski dla bidulki, niech zdrowieje do Świąt
Przesyłam głaski dla bidulki, niech zdrowieje do Świąt
Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki
No i tak przeganiamy Anię od sekcji do sekcjihanka55 pisze:Aguś, a może warto namówić Anię, by założyła wątek ogrodowy?
Tam psy, dom, posesja i otoczenie, byłyby w jednym miejscu...
A mnie Panda rozczarowała
Danusia, co tam u Was?
Soniu, śliczne maluszki! Hexa ma ogolony brzuszek?
Anka a napisz coś o Mopiku
skąd jest, ile ma lat i może Twoja znajoma, by u nas na forum się pokazała i na wątku komondorów, bo jak na razie to tylko Justyna i ja tam pokazujemy nasze dredziaki ;:225
tak brzusio ogolony był już wcześniej do usg, komondory mają na sobie wszędzie sierść, nawet w uszach
a te małe komondorki to takie małe prosiaczki
tak, to też było moje marzenie od wielu latKomondor to pies moich marzeń...
Dorka co tu się dziwić Scuzastej, jak nawet ja z mojej prawie wioski jadę do centrum do dostaję pomieszania w głowieMusze zmienić strategię, czas i miejsce spacerów by ją do okropności miejskich przyzwyczaić
\śliczne maluszki! Hexa ma ogolony brzuszek?
tak brzusio ogolony był już wcześniej do usg, komondory mają na sobie wszędzie sierść, nawet w uszach
a te małe komondorki to takie małe prosiaczki
- Jeanne
- 1000p

- Od: 21 gru 2007, o 16:08
To głaski od całego psiego forum, na pewno szybciutko dojdzie do siebie i będzie znów biegać
Dobrze że zdecydowaliście się na tą operację skoro tak źle było z rzepką
Dobrze że zdecydowaliście się na tą operację skoro tak źle było z rzepką
Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki