. Pomarańczowe lilie na Twoich zdjęciach mają taki przygaszony kolorek więc mi się podobają bo takie żarówiaste to niekoniecznie
 . Pomarańczowe lilie na Twoich zdjęciach mają taki przygaszony kolorek więc mi się podobają bo takie żarówiaste to niekoniecznie   . Nie wiem jaki kolor mają w rzeczywistości
 . Nie wiem jaki kolor mają w rzeczywistości   . Bardzo ładną odmianę jeżówki wyhodowałaś, brawa
 . Bardzo ładną odmianę jeżówki wyhodowałaś, brawa   . Wilce mają przepiękne kolory a ja miałam siać i głupia nie zrobiłam tego
 . Wilce mają przepiękne kolory a ja miałam siać i głupia nie zrobiłam tego   . Floksy zapowiadają się bajecznie
 . Floksy zapowiadają się bajecznie   .
 .

takie gąszcze kwitnących rośli, niesamowita ilość. Piekne , kolorowe, z przyjemnością się ogląda Szkoda, że powąchać nie mozna ;)
  takie gąszcze kwitnących rośli, niesamowita ilość. Piekne , kolorowe, z przyjemnością się ogląda Szkoda, że powąchać nie mozna ;) Jak pięknie owocuje, długo u Was rośnie ? będzie co pojeść
 Jak pięknie owocuje, długo u Was rośnie ? będzie co pojeść    

niepokojąca cisza u Ciebie... mam nadzieję,że wszystko dobrze !
    niepokojąca cisza u Ciebie... mam nadzieję,że wszystko dobrze ! 

, więcej napiszę jutro. Dzisiaj mózg mam zlasowany wrażeniami, przeżyciami, upałem i.....
 , więcej napiszę jutro. Dzisiaj mózg mam zlasowany wrażeniami, przeżyciami, upałem i.....  
   i wspaniałego całego tygodnia życzę Wszystkim z całego
  i wspaniałego całego tygodnia życzę Wszystkim z całego 

Pięknie Wam się rozrasta ptasia rodzinka, te gołębie ze zdjęć są śliczne! A Wasza działka w pełnym rozkwicie, cudny busz Ci się zrobił. Ani śladu suszy czy działalności oślizgłych. Z tymi bramkami też jestem zdania, że powinnaś zapytać, nie ma sytuacji bez wyjścia.
  Pięknie Wam się rozrasta ptasia rodzinka, te gołębie ze zdjęć są śliczne! A Wasza działka w pełnym rozkwicie, cudny busz Ci się zrobił. Ani śladu suszy czy działalności oślizgłych. Z tymi bramkami też jestem zdania, że powinnaś zapytać, nie ma sytuacji bez wyjścia. 

Miło, że dzień spędzony ciekawie i można odpocząć od nadmiaru wrażeń.
 Miło, że dzień spędzony ciekawie i można odpocząć od nadmiaru wrażeń.