Marysiu bardzo mnie cieszy ten kwiatek, bo to wspomnienie mojej młodości i właściwie końca wakacji bo w Beskidzie dziewięćsiły kwitły koniec sierpnia a nawet pierwsze dni września, ale patrzę na nie z rozrzewnieniem
Ewelinko dziękuję ! floksów jeszcze będzie trochę bo na razie kwitnie połowa

Na więcej dalii tez mam nadzieję, chociaż część w ogóle nie wyszła z ziemi. Jeżówki mam z siewu i jak patrzę to każdy kwiatek jest inny. Liczę na krzyżówki, bo mogą być bardzo interesujące

Dziękuję i życzę Ci dobrej nocy, a jutro udanego dnia
Karolino Ewa pokazała zdjęcia w drugim moim wątku i wklejam link do nich
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... &start=980
Nie wiem czy floksy przeżywają renesans, bo ja je zbieram odkąd mam ogrody, ale na pewno teraz ukazuje się duzo nowych odmian. Miło mi że Ci się u mnie podoba, a floksów jeszcze kilka będzie
Iwonko przykre rzeczy piszesz! współczuję, ale i ja mam w pamięci takie lata kiedy lało się z nieba do uprzykrzenia

mam nadzieję, ze skarpa jest nienaruszona, bo to przecież naturalne kształtowanie terenu i przetrwało niejedną ulewę. Zatem życzę upragnionego słońca
Aniu nie wiem o którym floksie piszesz, ale wcześniej wspominałam że parę kupiłam w kapersach w Auch.. i na szczęście są zgodne ze zdjęciami

Kilka mam z wymian i parę z najstarszej działki

Ten który bardzo się spodobał czyli plamisty od Marty Koziorożec
Basiu wiem

i bardzo je lubię, ale marzą mi się różniste krzyżówki to może dokupię i inne kolory
Lucynko u mnie też każdy kwiatuszek jest inny, każdy ma swoją urodę

pewnikiem mutanty
Dziękuję za życzenia pogodowe, które odwzajemniam i Tobie również życzę dużo zdrowia i codziennych radości
Zmobilizowałam się mimo sennego popołudnia skosiłam trawę, więc wszędzie widzę ładnie przystrzyżony dywanik! a i bardzo lubię ten zapach. Ja zadowolona i kury zadowolone
Niebo co jakiś czas zmieniało swój wygląd
i takie kolorki w zachodzącym słońcu!
Dobrej nocy!