DAP19 322OTT
Pamiętam jakąś dyskusję o nowych tabelach przeliczenia na kg. Korzystamy ze starych, czy faktycznie są jakieś nowe, poprawione?

To dopiero początek mojej przygody z Dyniami więc powiedzmy że w tym roku poznaje troszkę tą roślinkę i,, co z czym się je  ''.I tak widok ponad 20 kilowej dyni u mnie na działce wzbudza mój  podziw(i sąsiadów).
 To dopiero początek mojej przygody z Dyniami więc powiedzmy że w tym roku poznaje troszkę tą roślinkę i,, co z czym się je  ''.I tak widok ponad 20 kilowej dyni u mnie na działce wzbudza mój  podziw(i sąsiadów). )no i ten dosyć mocno wystający pępek z przodu jeszcze sporo  aby się schował.Mam tylko nadzieję że nie pęknie ponieważ od dzisiaj wydali ostrzeżenie  dla dolnego śląska i paru innych województw o intensywnych opadach deszczu mają potrwać 2 dni i może spaść do 60mm deszczu
  )no i ten dosyć mocno wystający pępek z przodu jeszcze sporo  aby się schował.Mam tylko nadzieję że nie pęknie ponieważ od dzisiaj wydali ostrzeżenie  dla dolnego śląska i paru innych województw o intensywnych opadach deszczu mają potrwać 2 dni i może spaść do 60mm deszczu  Mój synek by się zapłakał.
 Mój synek by się zapłakał.

Ale powiem tak mój 3 letni synek miał rewelacyjny pomysł i na pewno nie rozstanę się z ag po tym  sezonie i w przyszłym roku przygotuję się lepiej
 Ale powiem tak mój 3 letni synek miał rewelacyjny pomysł i na pewno nie rozstanę się z ag po tym  sezonie i w przyszłym roku przygotuję się lepiej