Róża Lampion pomimo, że zmienna to kwiaty ma bardzo ładne. Pamiętasz gdzie ją kupowałaś?

.Samych borówek 9 krzaków ,5 liliowców a o drobnicy to nawet nie wspomnę .
 .Samych borówek 9 krzaków ,5 liliowców a o drobnicy to nawet nie wspomnę .  .Mam czas do przyszłego tygodnia bo potem mały remoncik w miastowym mieszkanku i znowu trochę do ogrodu .Urlopu mam miesiąc , czyli jest szansa na złapanie oddechu .Żebyście jednak nie pomyśleli że jestem nienormalna to oświadczam że znajduję codziennie czas na spacery do lasu , piechtą lub rowerkiem , więc nie jest źle .
 .Mam czas do przyszłego tygodnia bo potem mały remoncik w miastowym mieszkanku i znowu trochę do ogrodu .Urlopu mam miesiąc , czyli jest szansa na złapanie oddechu .Żebyście jednak nie pomyśleli że jestem nienormalna to oświadczam że znajduję codziennie czas na spacery do lasu , piechtą lub rowerkiem , więc nie jest źle . 

, paranoja jakaś , ale obiecałam sobie że dosyć kupowania .
 , paranoja jakaś , ale obiecałam sobie że dosyć kupowania .  

i dzięki za pochwałę , to zawsze motywuje do dalszej pracy .
 i dzięki za pochwałę , to zawsze motywuje do dalszej pracy . .Lampion to ciekawa różyczka , ale wydaje mi się że muszę zmienić jej oprawę i dać inne towarzystwo wtedy mnie zadowoli .
 .Lampion to ciekawa różyczka , ale wydaje mi się że muszę zmienić jej oprawę i dać inne towarzystwo wtedy mnie zadowoli .  

[/U
[/U [/URL
[/URL [/UR
[/UR 

Ale na widok grzybków suszących się na słonku, po prostu popłynęła mi ślinka
 Ale na widok grzybków suszących się na słonku, po prostu popłynęła mi ślinka  Smakowitości u Ciebie.
 Smakowitości u Ciebie. Ale korzystaj, póki masz miejsce
 Ale korzystaj, póki masz miejsce 

Ja wybieram się w środę całkiem spory kawałek od domu. Przy domu to codziennie rano zbieramy z M przy okazji spaceru z psami, ale to tak na szybko, bo czasu nie ma na chodzenie a i ludzi dużo. Na specjalne grzybobranie jedziemy dość daleko. Mamy swoje ulubione lasy
  Ja wybieram się w środę całkiem spory kawałek od domu. Przy domu to codziennie rano zbieramy z M przy okazji spaceru z psami, ale to tak na szybko, bo czasu nie ma na chodzenie a i ludzi dużo. Na specjalne grzybobranie jedziemy dość daleko. Mamy swoje ulubione lasy   
  Gdzie można kupić takie cudo?
  Gdzie można kupić takie cudo?
 niezłą masz kolekcję liliowców, gratuluję
 niezłą masz kolekcję liliowców, gratuluję  resztę ogrodowych również podziwiam, bo jest co
 resztę ogrodowych również podziwiam, bo jest co 

Masz jakieś dobry przepis na bułeczki to się podziel, bo u mnie cały czas pada i coś można by upiec.
  Masz jakieś dobry przepis na bułeczki to się podziel, bo u mnie cały czas pada i coś można by upiec.