Moja zielona kolekcja
- AGNESS
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Moje roślinki są strasznie biedne. Aż mi serducho się ściska jak patrzę na nie. Przez ten okropny remont są umordowane. Niesamowicie okurzone, tymi remontowymi pyłami, ściśnięte, a jukki i draceny stoją jeszcze na dworze, bo nie mam ich gdzie wcisnąć. Boję się, że mi przemarzną i je stracę, a są to rozrośnięte wieloletnie egzemplarze. Wprawdzie okrywam je agrowłókniną, ale jest na prawdę zimno. Już nie mogę się doczekać końca tego remontu, ale to jeszcze co najmniej z tydzień potrwa. Pewnie moje roślinki to odchorują 
- anoli

- Od: 3 lis 2007, o 16:26
AGNESS bądź dobrej myśli, na pobliskich balkonach nadal stoją roślinki i zdają się mieć całkiem dobrze, remont też przetrwają. Przecież im zrekompensujesz te przymusowe niewygody 
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Dziewczyny strasznie dziękuję za odwiedziny w moim wątku, jest on strasznie skromniutki, ponieważ na razie postawiłam sobie szlaban na kupno nowych roślinek, więc nie mam co pokazywać. Jeszcze tylko poluję z uporem maniaka na kilka grudniczków w różnych kolorkach, bo jak oglądam tu na forum grudniki dziewczyn to czysta zazdrość mnie ogarnia
no i jeszcze w planie 3 zamiokulkasy i koniec ,na storczyki też mam szlaban , na ale kiepsko z moją silną wolą i wczoraj znowu jednego przytargałam do domu,(przy wtórze utyskiwań mojego M, gdzie ja je będę stawiać
)wieczorem zrobię fotki, to pokażę w moim storczykowym wątku.Jadziu bardzo dziękuję za miłe słowa dotyczące moich kwiatków, jeśli masz ochotę to wiosną z przyjemnością podzielę się z Tobą paprotką.
Tija bardzo dziękuję,
paprocie uwielbiam, w domu mam przewagę paprociowo-storczykową, pozostałe kwiatki musiały troszkę ustąpić miejsca
A i fiołeczkiem, jeśli masz ochotę podzielę się 
Tija bardzo dziękuję,
AGNES napiszę króciutko bo mnie mąż od komputera goni - praca
, mam czerwonego grudniaczka , teraz kwitnie ale wiosną mogę Ci go ukorzenić , albo przesłać gałązki do ukorzenienia , a na fiołka akuratnie tego niebieskiego jestem chętna
.
Pozdrawiam
Zdjęcie swojego grudniaczka wstawię dzisiaj wieczorem u siebie
Pozdrawiam
Zdjęcie swojego grudniaczka wstawię dzisiaj wieczorem u siebie