72 arbuzy to bardzo dużo "jedzenia", ale jeden fakt jest bardzo ważny, od arbuzów się nie tyje
 można jeść bez ograniczeń

Masz może zdjęcia ?misiucha_pl pisze: Miałem żółte, pomarańczowe, białe i niebieskie
Fioletowych nie zamawialem
Co do niebieskich to miałem ok. 10 owocow, w smaku zupełnie inne niż czerwone, waga ok. 4-6kg
Zebralem z nich sporo nasion z wolnego zapalenia, mogę sie wymienić gdyby ktoś chciał spróbować ich smaku, smakują zupełnie inaczej jak czerwone, super sprawa do drinkow :-}

Moon and Sstrs nie ma plam, Cream of saska jest różowy w środku, Desert King ma ciemną skórkę dostałam zamiast Humby i pannoni Charlestona Greya, A 4 odmiany melonów wyglądają identycznie mimo,że mają inne nazwy;) Sweet Miracle powinien być żółty a jest kremowy jak widzieliście na zdjęciach i można tak pisac i pisać.... Chyba Mandolina też pisała,że u niej też coś się nie zgadzało ,a też kupiła od tego gościa.
  Moon and Sstrs nie ma plam, Cream of saska jest różowy w środku, Desert King ma ciemną skórkę dostałam zamiast Humby i pannoni Charlestona Greya, A 4 odmiany melonów wyglądają identycznie mimo,że mają inne nazwy;) Sweet Miracle powinien być żółty a jest kremowy jak widzieliście na zdjęciach i można tak pisac i pisać.... Chyba Mandolina też pisała,że u niej też coś się nie zgadzało ,a też kupiła od tego gościa. Imię by się zgadzało
 Imię by się zgadzało  i mieszkasz w Małopolsce rzut beretem od podkarpacia czyżby Ołpiny???
 i mieszkasz w Małopolsce rzut beretem od podkarpacia czyżby Ołpiny???  

U mnie niestety za dużo tego....Melon Delice de la Table wygląda identycznie jak Piel de Sapo... a z kolei Piel de Sapo jak to Wokan  wspominał nie wygląda jak Piel de Sapo. Na szczęście w smaku są bardzo pyszne:)
 U mnie niestety za dużo tego....Melon Delice de la Table wygląda identycznie jak Piel de Sapo... a z kolei Piel de Sapo jak to Wokan  wspominał nie wygląda jak Piel de Sapo. Na szczęście w smaku są bardzo pyszne:)
 Zobaczcie sobie np jak na internecie wygląda Jubilee - jasny w ciemne paski , mój jest meega ciemny pomimo,że bardzo słodki i nasiona sobie zostawiłam.
 Zobaczcie sobie np jak na internecie wygląda Jubilee - jasny w ciemne paski , mój jest meega ciemny pomimo,że bardzo słodki i nasiona sobie zostawiłam.