Ewelinko, u nas pogoda też jest nie najlepsza, ale ja i tak nie mam teraz czasu na działkę. Jeszcze dzisiaj do pracy na 4 godzinki, jutro cały dzień i od 19:00 zaczynam urlopewelkacha88 pisze:Witaj. Masz bardzo ładne odmiany róż
. Chantal Merieux ma mega wypełniony kwiat, cudny jest
. Właśnie takie kwiaty bardzo lubię
. Poza tym kolor
. Ach, jest tak wiele pięknych odmian , że trudno wybrać najładniejsze
. Pozdrawiam i udanego dnia życzę , u mnie deszcz pokrzyżował plany
.

Chantal Merieux, jak koło niej przechodzę to ciągle cmokam z zachwytu.

Podobne do niej kwiaty ma kolejna moja nowość - Geoff Hamilton. Kupiłam ją wiosną tego roku. Niestety mocno ją zaniedbałam. Teraz nadrabia straty. Zawiązała pierwsze paki kwiatowe. To sympatyczne, różowe piłeczki. Główki zwieszają w dół. W takiej fazie zastały ją deszcze. Myślałam, że się nie rozwinie, a ona przetrwała deszcz i rozwinęła piękny kwiat

niestety zdjęcie, które posiadam nie oddaje jej piękna. Myślę, że to będzie cudna i zdrowa różyczka z niezłym wigorem

Ja też bardzo lubię taki pokrój kwiatów

, jakieś plany wyjazdowe masz na ten czas czy zostajesz w domu ?? Dorotka bardzo namawia mnie na Geoffa
 , jakieś plany wyjazdowe masz na ten czas czy zostajesz w domu ?? Dorotka bardzo namawia mnie na Geoffa   .
 . 

. Urlop się należy nawet jeśli lubisz swoją pracę
 . Urlop się należy nawet jeśli lubisz swoją pracę  

Pashmina/ Pompon Flower Circus jest śliczna kształt kwiatów i ten róż w środku ... taka w stylu Shabby
  Pashmina/ Pompon Flower Circus jest śliczna kształt kwiatów i ten róż w środku ... taka w stylu Shabby   Wyjazd mi się przesunął na wrzesień, a jeszcze eM coś wspomina, że może pociągiem, bo teraz takie świetne połączenia
 Wyjazd mi się przesunął na wrzesień, a jeszcze eM coś wspomina, że może pociągiem, bo teraz takie świetne połączenia  Chyba pozostanie mi zamówić.....Jednak wolałabym pojechać sama, bo oczami więcej się kupuje
 Chyba pozostanie mi zamówić.....Jednak wolałabym pojechać sama, bo oczami więcej się kupuje  Już kiedyś zwróciłam uwagę na Burgundy Iceberg, potem o niej zapomniałam, a teraz Ty ją przywołałaś zdjęciami
 Już kiedyś zwróciłam uwagę na Burgundy Iceberg, potem o niej zapomniałam, a teraz Ty ją przywołałaś zdjęciami  Chociaż taką jedną kandydatkę do wypadnięcia mam, to może wtedy? Ona duża rośnie? Już sprawdziłam, że ją masz od tej wiosny....Zajrzę do neta. Pozdrawiam
 Chociaż taką jedną kandydatkę do wypadnięcia mam, to może wtedy? Ona duża rośnie? Już sprawdziłam, że ją masz od tej wiosny....Zajrzę do neta. Pozdrawiam 

Super masz też ostrózki, bardzo je lubie,  ciekawa jestem jak się będą sprawować jarzmianki, bo tez mam na nie chrapkę
  Super masz też ostrózki, bardzo je lubie,  ciekawa jestem jak się będą sprawować jarzmianki, bo tez mam na nie chrapkę