AGUSIU Meli też lubi sama zrywać, bo
ja siama Zosia samosia. Te lilie to wiosenny zakup na razie posadziłam je do donic bo byłam ciekawa jak z odmianami.Niestety z tej pieguski znacznik wybył, albo Melka mi je powyciągała Możliwe ,ze to
Eyeliner lecz ona jest biała a moja lekko pastelowa.Muszę zapytać koleżankę czy taką zamawiałam Pełną lilię mam tylko jedną i jest juz u mnie parę lat nawet wytworzyła dzieciaczka
BASIU gdybyż jeszcze ta cudna Aphrodite pachniała to czegóż chcieć więcej bo kwiat ma cudny i trwały.Czekam na relację z wczasów i wizyty w pięknym ogrodzie
TOLINKO dzięki za nazwanie lelujki

chyba to jest ta .Pomocnica lubi podglądać owady tylko boje się ,żeby osa czy pszczoła nie zrobiła jej krzywdy.Amelka lubi przesiadywać w ogródku nauczyła sie też ,że nie wolno wylewać wody z pojemników bo to dla paśków czytaj ptaszków.Lubi podglądać owady tylko ,żeby jeszcze miała więcej cierpliwości ,a to jak chłopak lubi grać w piłkę
Dzisiaj zamiast kwiatów będą owady, bo odwiedziłam dzisiaj Muzeum owadów, a w szczególności motyli z całego świata, tylko muszę je pogrupować .Cuda tam były

np. ten motyl pochodzi z Filipin od tyłu jest również cudny ma górnej części skrzydeł jakby głowę krokodyla wraz z okiem to działa odstraszająco na potencjalnych napastników.Dolne jakby oczy też działają odstraszająco na napastników.Niektóre nawet z naszych bielinków są obojniakami niestety nie zrobiłam akuratnie im fotki
Przyglądałam jej się dosyć chwilkę jak mocowała sie z pajęczyną i hurra uwolniłam sie z sieci oprawcy. Teraz musi rozpocząć na nowo polowanie