Oj nie wiem jak Karol i przepraszam ze sie wtrącam...e-genia pisze:Witaj Karolu a oglądałeś na 95 str, gożdziki na jednym zdjęciu stoi całe wiadro z gożdzikami a na drugim jeszcze naręcz
Genia
Kolorowy ogród Geni - 2008r
- Tulipan998
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 31 paź 2008, o 09:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
- Kontakt:
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
- k-c
- Przyjaciel Forum

- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Geniu - widziałem ... i zobacze jak u mnie będą rosły ... może będzie czym się pochwalić latem 
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
- alana

- Od: 2 wrz 2007, o 22:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Geniu!
Pospacerowałam sobie troszeczkę u Ciebie i jestem zachwycona tym, co ujrzałam. Wspaniale urządziłaś swój drugi ogród, nie ma to jak roślinki ukochane pod samymi oknami przy domu. Bo mając tylko działkę, niestety traci się wiele niesamowitych atrakcji, nie można obserwować swojego ogrodu przez 24 h.
Śliczne cebulowe, kosaćce, hortensje tak mocno obsypane kwiatami, wszystkie rośliny czują się u Ciebie wyśmienicie, jak widać po tych zdjeciach
Pospacerowałam sobie troszeczkę u Ciebie i jestem zachwycona tym, co ujrzałam. Wspaniale urządziłaś swój drugi ogród, nie ma to jak roślinki ukochane pod samymi oknami przy domu. Bo mając tylko działkę, niestety traci się wiele niesamowitych atrakcji, nie można obserwować swojego ogrodu przez 24 h.
Śliczne cebulowe, kosaćce, hortensje tak mocno obsypane kwiatami, wszystkie rośliny czują się u Ciebie wyśmienicie, jak widać po tych zdjeciach
Pozdrawiam, Alicja
Działka w mazurskiej krainie
Działka w mazurskiej krainie
- krzysiek86

- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Kontakt:
- krzysiek86

- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Kontakt:
- TAJGA 2008
- 1000p

- Od: 5 sie 2008, o 09:44
Witaj Geniu.
Na spacer po Twoim ogrodzie trzeba poświęcić trochę czasu, ale nie żałuję. Ja też uwielbiam takie ogrody w których jest dużo barwnych kwiatów. Masz dobrą rękę do roślin i kochasz je, bo rosną dorodne i piękne.
Od ubiegłego roku pokochałam hortensje i też mam kilka, ale jeszcze malutkie są.
Zauroczyło mnie to zdjęcie. Takie kolory, czy to jest jeden krzak?

Na spacer po Twoim ogrodzie trzeba poświęcić trochę czasu, ale nie żałuję. Ja też uwielbiam takie ogrody w których jest dużo barwnych kwiatów. Masz dobrą rękę do roślin i kochasz je, bo rosną dorodne i piękne.
Od ubiegłego roku pokochałam hortensje i też mam kilka, ale jeszcze malutkie są.
Zauroczyło mnie to zdjęcie. Takie kolory, czy to jest jeden krzak?

- TAJGA 2008
- 1000p

- Od: 5 sie 2008, o 09:44