Amanita, chyba Gabi się pomyliła z tymi pachnącymi daliami.
 U mnie teraz też już dużo daliowych pączków.

Nie da się z nich zrezygnować,u mnie też po deszczu smętnie zwisają,ale i tak je kocham
  Nie da się z nich zrezygnować,u mnie też po deszczu smętnie zwisają,ale i tak je kocham  

. Róże zbiorowo i w pojedynkę świetnie się prezentują
 . Róże zbiorowo i w pojedynkę świetnie się prezentują   . Ależ mi ciężko będzie wybrać kilka panienek na zmiany na rabacie
 . Ależ mi ciężko będzie wybrać kilka panienek na zmiany na rabacie   . Nie pomagacie tymi zdjęciami
 . Nie pomagacie tymi zdjęciami   . Pozdrawiam
 . Pozdrawiam   .
 . Teraz będę to sprawdzała z malinami.
 Teraz będę to sprawdzała z malinami.

Kompozycja energetyczna, słoneczna, łapiąca za
 Kompozycja energetyczna, słoneczna, łapiąca za    Kilka już wynotowałam
 Kilka już wynotowałam   Co myślisz o Sonnenwelt? Pierwszy rok u Ciebie? A Sophia Renaissance to do schrupania
 Co myślisz o Sonnenwelt? Pierwszy rok u Ciebie? A Sophia Renaissance to do schrupania   
  I co, masz już faworytkę?
 I co, masz już faworytkę?  

. Każde rośliny mają swój moment w ogrodzie. Może i róże na chwilę obecną są na drugim planie ale liliowce i dalie na pewno dają popis
 . Każde rośliny mają swój moment w ogrodzie. Może i róże na chwilę obecną są na drugim planie ale liliowce i dalie na pewno dają popis   . To wspaniałe, że ogród ciągle się zmienia i tyle nam daje
 . To wspaniałe, że ogród ciągle się zmienia i tyle nam daje  . Pozdrawiam i udanego dnia życzę
 . Pozdrawiam i udanego dnia życzę   .
 .

. Naoglądałam się Twoich dalii i już nie mogę doczekać się moich
 . Naoglądałam się Twoich dalii i już nie mogę doczekać się moich   . One tak długo każą na siebie czekać
 . One tak długo każą na siebie czekać   . No a najlepsze jest to, że sama nie wiem co z nich wyrośnie i jestem podekscytowana tym faktem
 . No a najlepsze jest to, że sama nie wiem co z nich wyrośnie i jestem podekscytowana tym faktem  . Masz rację, monotematyczne rabaty są nudne
 . Masz rację, monotematyczne rabaty są nudne   .Pozdrawiam
 .Pozdrawiam   .
 .