Jolu,a czemu to chcesz rezygnować????? chce teraz cos od Ciebie?
Skromny ogród Joli - 2008r.
- giga45
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jolunia nie nam to oceniać, bo róznie w życiu każdemu sie układa. Ale dziewczyno nie rezygnuj z roszczeń, bo własnie takim typom- to sie zawsze udaje przez rezygnacje drugiej strony. Walcz, bo należy sie Twojej córce. Nie odpuszczaj, a wiem, że dasz radę. Całym sercem jestem z Tobą i trzymam kciuki. Jakie to nasze prawo jest chore 
- TAJGA 2008
- 1000p

- Od: 5 sie 2008, o 09:44
- k-c
- Przyjaciel Forum

- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
Jolu - 3maj się i nie daj się
jeśli się da to walcz... nawet po to by za wygrane pieniądze kupić córce kawałek ziemi na którym za jakiś czas będzie mogła się wybudować... takie osoby nie powinny zostawać bezkarne ... bo będą robić tak dalej ...
a nawet jeśli stwierdzicie że dacie rade bez pieniędzy od niego to i tak postarajcie się wywalczyć je by przekazać np na jakiś dom dziecka ... wtedy przynajmniej kasa będzie przeznaczona na właściwy cel...
3mam kciuki
jeśli się da to walcz... nawet po to by za wygrane pieniądze kupić córce kawałek ziemi na którym za jakiś czas będzie mogła się wybudować... takie osoby nie powinny zostawać bezkarne ... bo będą robić tak dalej ...
a nawet jeśli stwierdzicie że dacie rade bez pieniędzy od niego to i tak postarajcie się wywalczyć je by przekazać np na jakiś dom dziecka ... wtedy przynajmniej kasa będzie przeznaczona na właściwy cel...
3mam kciuki
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
- jollla500
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 26 cze 2008, o 23:49
Dziękuję Moi Kochani , aby nie zaśmiecać moja odpowiedź jest tu:
http://forumogrodnicze.info/posting.php ... ly&t=18474
http://forumogrodnicze.info/posting.php ... ly&t=18474