Odpisuję!!
Aniu, to tylko dlatego, że ten pierwszy i jedyny kwiat był co najwyżej półpełny. Było widać cały środek. Następne kwiaty powinny być pełniejsze, to nie będę jęczeć
Lucy, też racja

Seba lubi panoramy, mi zawsze coś nie pasuje-a to chmurka, a to gałąź zbytnio za las wychodzi

Nie będę rozwijać tematu tęsknoty, bo co piszę, to się nie zgadza, ale rację masz, że takie coś z fotografii emanuje
Ja tam się uczyć lubię, jak jest pogoda odpowiednia, nie ma nic innego do roboty, to coś mnie interesuje i nie jest pod przymusem-czyli zawsze wtedy, kiedy się nie da

Chamstwo róż to jest takie, że jak ma być pnąca, to zamiast rosnąć-kwitnie. Jak ma pięknie kwitnąć, to pąki wytworzy, ale potem coś jest nie tak i wychodzi byle co i jeszcze się jej rozmiar zmniejszy

Lichtkongin Lucia taka niby pnąca, to już Kardynałek by się lepiej nadawał, on zresztą jest każdym typem róży, parkowym i okrywowym w jednym

Na Novalisa czekam jak głupi, to ten nie raczył nawet ładnie przyrosnąć.. I takie tam
Seba, jakie spotkanie? Po gimnazjum? Mieli dzień po zakończeniu, była wódka i piwo. Dziękuję

Nie zżyłem się z nimi, mam dwie bliższe koleżanki i tyle mi wystarcza. Kolegi nie będę mieć, dopóki nie będzie rozgarnięty. Mógłbyś bliżej mieszkać
Ogórków jest tyle co roku, ja sieję, tata podlewa, mama pieli, zrywa kisi i potem jedzą wszyscy
Tak, to są maliny z wiosennego sadzenia. Uwielbiam je
Joanno, dziękuję ślicznie

Zachwycać się okolicą, nie mam ogrodu, byś mogła to robić w nim
Grażynko, wedle mojego motta, że prawda jest prosta
Fotki jeszcze zdążą się otworzyć, a jak nie to będą nowe
Hasać to owszem, po lesie. Łąk mam dość na boso! Trzcina fajna jest w obuwiu i z daleka, już się pięć minut jej kawałka z nogi nawyciągałem. Plus łąki dziwnie wpływają na mój stan mentalny, wprowadzają w melancholię, zadumę i niezadowolenie. W lesie z rozdziawioną paszczą chodzę lub takim trybie zen
Małgosiu, no może jest niepokój, ale bardziej o to, na co wydać mam te pieniążki

Z nową szkoła denerwuje i straszy mnie jedno-ile ludzi będzie w autobusie.. Trzy lata rowerkiem, a teraz w takim tłoku, ojoj, to będzie najgorsze.. Mgła mogła u nas być na pełnię. Ale ładnie było