MARUSIA ,MARIOLA,dziękuję . AGNIESZKO ,jeżówek kilka mam ,ale dawno nie kupowałam nowych odmian . MARYSIU ,piwonie kupuję przez internet .Najczęściej tu na forum .Nie mam nigdzie w pobliżu szkółki ,która je oferuje .
MARYSIU ,to Rosarium Uetersen. KASIU ,sezon ogrodowy w pełni ,więc wszyscy narzekamy na brak czasu . IWONKO ,bodziszek dość wysoki ,ale w realu jeszcze piękniej się prezentuje .Kolorek liliowo fioletowy .Na dodatek pięknie pachnie .
Jolu Wszystkie foteczki piękne ale czy ta różyczka na trzecim zdjęciu od góry to pachnąca BRĄCELIANDE ? Bo mam podobną, miała być pnąca ale na razie rośnie krzaczek.
Jolu, zostawić. Wyrwać zawsze zdążysz . Liliowce u Cuebie jak zwykle dadzą cudny pokaz. Czy dobrze rozpoznaje na zdjęciu naparstnice, którą miałaś w ofercie? Jeśli to ona to skladam raport, że u mnie pięknie się rozrasta i zachwyca oglądających
"Drobiazg nieraz, a ślady jak w śniegu" W. Myśliwski
AGNIESZKO ,w ofercie jest naparstnica żółta ,a ta jest różowa .Obie piękne i bezproblemowe .
Co do dzwonka to się jeszcze zastanawiam .Nie chciała bym ,żeby mi się rozsiał wszędzie .