U mnie też straszny wiatr, głowę chce urwać. Znowu mi wyłamało dwa pędy róż a mikołajek całkowice się położył, musiałam go zasznurkować...
 U mnie też straszny wiatr, głowę chce urwać. Znowu mi wyłamało dwa pędy róż a mikołajek całkowice się położył, musiałam go zasznurkować... Concerto to bardzo zmienna róża, wczoraj była czerwona a dzisiaj już taka zmiksowana... Kwitnienie kończy bielą.
Tak wygląda dzisiaj:

Mariola, jest zachwycająca, nie da się ukryć. Troszkę jest, ale jak spojrzę na całość, to giną gdzieś... Nie widać, ze to ponad 100 sztuk.

A jako, że nie samą różą człek żyje....

Groszek bylinowy, trochę źle go posadziłam, będę musiała jesienią, albo wiosną przesadzić...

Bylica Boże Drzewko zachwyca mnie swoją zwiewnością...

Kochani wiecie może co to jest? Kupiłam rozchodnik w doniczce i takie cosik mi wyrosło (rozchodnik też, ale maluch straszny):

. Pocieszyłaś mnie, najwidoczniej i moja róża potrzebuje czasu
 . Pocieszyłaś mnie, najwidoczniej i moja róża potrzebuje czasu   . Masz ponad 100 sztuk
 . Masz ponad 100 sztuk   ?? No to ja podejrzewam, że na 2 stówkach się nie skończy
  ?? No to ja podejrzewam, że na 2 stówkach się nie skończy   . U mnie jest tak samo, nigdy nie liczyłam ale też już mi się trochę uzbierało i nie widać ich wcale. Ja myślę, że za kilka lat jak stworzą porządne krzaki to będzie je widać aż nadto
 . U mnie jest tak samo, nigdy nie liczyłam ale też już mi się trochę uzbierało i nie widać ich wcale. Ja myślę, że za kilka lat jak stworzą porządne krzaki to będzie je widać aż nadto   . Pashmina zachwycająca
 . Pashmina zachwycająca   . Pozdrawiam i udanego dnia życzę
 . Pozdrawiam i udanego dnia życzę  

panny pokazujesz. Niestety nie pomogę z roślinką
 panny pokazujesz. Niestety nie pomogę z roślinką  , w pierwszej chwili myślałam, że to różowy przetacznik, ale chyba jednak nie
 , w pierwszej chwili myślałam, że to różowy przetacznik, ale chyba jednak nie  Concerto piękna
  Concerto piękna  

jeszcze chwila i będziesz mogła skosztować
 jeszcze chwila i będziesz mogła skosztować