Witajcie kochani wieczorkiem 
Wpadłam do domu naładować akumulatory i chciałam się chociaż przywitać .
Tęskno mi za Wami i FO .
Czasami zaglądam do waszych ogrodów ale nie wszystkie zdjęcia mi się otwierają i strasznie wolno chodzi internet .
Obiecuję że nadrobię zaległości .
Witaj Andrzeju 
cieszę się że jesteś - ja też obiecuje że odrobię u Was zaległości .
Jeszcze tylko chwilka i roboty ruszą i pewnie czasu będzie jeszcze mniej na forum .
Ale niech się w końcu coś dzieje !!!
Tereniu witaj !!
Bardzo Ci dziękuję za życzenia i pozdrowienia
Dobrze że masz pomocnicę i Cię wspiera .
Pozdrawiam i dużo zdrówka życzę .
Aniu dziękuję
Oto jest pytanie ????? czemu Ty jeszcze u mnie nie byłaś ?
Ewuniu kompozycja sama powstała
Na zdjęciu to złocień maruna .
Iwonko dziękuję w imieniu firletki

mam jeszcze amarantową .
Lucynko Ogród kwitnie a pozostałości po wiosennych anomaliach są ale na zdjęciach ich nie widać - i dobrze .
Bardzo Ci dziękuję za miłe słowa
Ja Tobie też życzę miłego weekendu i zdrówka ala Ciebie i małżonka
Marysiu witam serdecznie !!!
Powojnik tangucki już kwitnie a na starej działce wymarzł taki stary duży okaz . Może i Twój w końcu zakwitnie a jak nie to Ci mojego wykopię i zawiozę
Deszczyk nie chce podlać , sama muszę z wężem latać bo sucho strasznie , chmury przechodzą ale wodę gdzieś dalej może do Michała zanoszą .
Pozdrawiam
Małgosiu zdjęć sporo ale albo zapomnę aparatu albo nie zgrane i tak schodzi . Maruna wszędzie ładnie wygląda i ja jej pozwalam na wszystko
Witaj Krysiu
Ja tez pamiętam i tęsknię za Wami ale nie zawsze mogę zajrzeć do wszystkich a zaległości mam już sporo i chyba zima je nadrobię
Staram sie jak mogę dbać o kwiatuszki ale one czasami nie chcą u mnie być , chyba im się nie podoba .
Powojników mam sporo , jeszcze nie wszystkie kwitną bo musiałam ich przenosić na inne miejsce , ale od Ciebie pięknie zakwitł , on jako pierwszy kwitnie
Bardzo dziękuję za życzenia - ja też się zastanawiam cały czas czy zdążę się jeszcze pocieszyć tym co zrobimy ??
Natalio dziękuję w imieniu firletek
Jadziu 
Ty nie masz białej firletki ?? a ja myslałam że juz wszystko u siebie masz
Ostróżki są śliczne , wielkie i rosną u mnie wszędzie .
Super że hortensja rośnie i nawet paczka ma

dziel się jak możesz i upiększaj świat .
Wysiałam przetacznik , wzeszła jedna roślinka ale nie jestem pewna czy to ten przetacznik - nadal dbam o niego i zobaczę co z niego wyrośnie ??
Przetaczniki chyba wola bardziej słoneczne miejsce .
Pozdrawiam i dziękuję
kto wie co to ??