Ćmówki z PESTKĄ@
Jeżeli nie pomogło głaskanie to może faktycznie by go troszkę "objechać", tylko nie za bardzo, bo jak się obrazi to nawet przyrostów nie puściPESTKA@ pisze:Ciekawe czego.....traktowany jest jak phalaenopsisy.latem był częściej nawozony ,stal od marca do listopada na tarasie.....zamiast wypuścić kwiaty to wypuszcza nowe przyrosty.Chyba mu brakuje porządny opiernicz....
- Agnieszka_73
- 200p

- Od: 16 paź 2008, o 21:17
To ja typ niepokorny 
Tak go traktowałam;podlewałam.nawozilam.,glaskałam,opierdzielałam i cieszyłam sie z przyrostów.Myślicie ,ze jeszcze może wypóścić pęd kwiatowy????? A co u reszty storczykow? Rosna pedy kwiatowe,pęcznieją pączki,część przekwita.Ciesze sie bardzo,bo pisalam ,ze kota złamała mi pęd kwiatowy na ktory tak dlugo czekałam.Z oczka wypószcza nowy pęd.Więc będa dwa
Pokażę dwie fotki pellorika o małych kwaitach,ale za to burzy w ilości (dopiero zaczyna sie rozwijac ) i pellorika o dużych kwiatach. Przepraszam za jakość zdjęć,ale robione były telem

- Agnieszka_73
- 200p

- Od: 16 paź 2008, o 21:17
- Tulipan998
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 31 paź 2008, o 09:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
- Kontakt:
Ale piekniutkie te z 3 warżkami...
, ja takowych w kwiaciarnii ani w zadnych marketach nie widywałem i niewiduje...
. Pozdrawiam !
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||