Jesień jeszcze do Ciebie nie dotarła, ale spoko, znajdzie i Twój ogród.

. Jaka tam szaroburość jest przepięknie i kolorowo . Twoje zdjęcia są tego dowodem
 . Jaka tam szaroburość jest przepięknie i kolorowo . Twoje zdjęcia są tego dowodem   . Wspaniale kwitną Ci róże i cynie, na prawdę muszę poświęcić im większą uwagę w przyszłym roku bo teraz kwitną w najlepsze
 . Wspaniale kwitną Ci róże i cynie, na prawdę muszę poświęcić im większą uwagę w przyszłym roku bo teraz kwitną w najlepsze   . Pozdrawiam
 . Pozdrawiam   .
 .

. Zawsze lubiłam do Ciebie zaglądać. Masz wspaniały, bujnie kwitnący ogród. Poznaję wysłane irysy. Czy piwonia się przyjęła?
 . Zawsze lubiłam do Ciebie zaglądać. Masz wspaniały, bujnie kwitnący ogród. Poznaję wysłane irysy. Czy piwonia się przyjęła? 

. Fajnie, że jesteś
 . Fajnie, że jesteś   . Błękitne falbaniaste iryski cudne
 . Błękitne falbaniaste iryski cudne  . Zdjęcia Twoje buszu bardzo ładne, lubię takie "zarośnięte" ogrody . Oczywiście zarośnięte w sensie pozytywnym
 . Zdjęcia Twoje buszu bardzo ładne, lubię takie "zarośnięte" ogrody . Oczywiście zarośnięte w sensie pozytywnym   . Twój stawik z irysami bardzo ładnie się prezentuje
 . Twój stawik z irysami bardzo ładnie się prezentuje   . Bardzo lubię zbiorniki wodne w ogrodach a ja na razie nie mogę sobie na to pozwolić. Podziwiam Cię za to dzielenie, rozmnażanie i sadzonkowanie roślin. Ja nie miałabym na to ochoty
 . Bardzo lubię zbiorniki wodne w ogrodach a ja na razie nie mogę sobie na to pozwolić. Podziwiam Cię za to dzielenie, rozmnażanie i sadzonkowanie roślin. Ja nie miałabym na to ochoty    . Pozdrawiam
 . Pozdrawiam   .
 .
 Witaj, Izuniu!
  Witaj, Izuniu! 

mg]
mg]