Zaczęły rosnąć po cieczce.
 Zaczęły rosnąć po cieczce.Emilko weterynarz pewnie zna takie przypadki i powie coś więcej.

Na stronach eko i barfowych wywar z wrotyczu był testowany i niestety z tego co widzę większość jednak wraca do chemii.miki331 pisze:A czy próbował ktos zabezpieczać wrotyczem (wywar, wyciąg) na psach ?

To przeterminowane to, Nobivac SHP, było to w koktajlu szczepionek. Nie wiem , jak to się nazywa po naszemu, google Ci pomoże.SandraABC pisze:
Alexia czym go szczepiłaś ? (to przeterminowane?) i jakie są leki zabronione przy rosnących psach ? Pytam bo mam olbrzymy w fazie szybkiego wzrostu ?

, najpierw autobus z napisem "...nie śmiej się", a potem gdy maleństwo zachciało nr 2 słyszałam głosy starszych ludzi robiących przy furtce jakieś 20m ode mnie "no jasne wyjsca sie, wysra sie"...ale jak zaczęłam zbierać skarby to mowę jej odebrało i ton od razu się zmienił "no i tak powinno być, pierwszy raz widza żeby ktoś po psie zbierał"
, najpierw autobus z napisem "...nie śmiej się", a potem gdy maleństwo zachciało nr 2 słyszałam głosy starszych ludzi robiących przy furtce jakieś 20m ode mnie "no jasne wyjsca sie, wysra sie"...ale jak zaczęłam zbierać skarby to mowę jej odebrało i ton od razu się zmienił "no i tak powinno być, pierwszy raz widza żeby ktoś po psie zbierał"   (szkoda, że im nie zwracają uwagi...wtedy "może" zaczęli by sprzątać jakby im się kilka razy głupio zrobiło), mi się czasem zdarzy nie zebrać...ale z wiadomych powodów natury osobistej psa, bo nie będę stać z woreczkiem pod zaworem i łapać co uleci
 (szkoda, że im nie zwracają uwagi...wtedy "może" zaczęli by sprzątać jakby im się kilka razy głupio zrobiło), mi się czasem zdarzy nie zebrać...ale z wiadomych powodów natury osobistej psa, bo nie będę stać z woreczkiem pod zaworem i łapać co uleci  (a wiadomo, czasem się psu zachce z nieodpowiednim momencie...), także wtedy można się wstydzić ale na to nic nie poradzę
 (a wiadomo, czasem się psu zachce z nieodpowiednim momencie...), także wtedy można się wstydzić ale na to nic nie poradzę  .
 .

póki co tylko ciało...na mózgi coś czuję ,że jeszcze poczekamy
  póki co tylko ciało...na mózgi coś czuję ,że jeszcze poczekamy   

ale serio patrząc na miniaturki wygląda jakbyś koniem powoziła...ten zad...te lejce
  ale serio patrząc na miniaturki wygląda jakbyś koniem powoziła...ten zad...te lejce  super!
  super!