, a szczególnie maluchy z ostatniej prezentacji
  , a szczególnie maluchy z ostatniej prezentacji   To Twoje
  To Twoje   To jest górna półka
  To jest górna półka    

Nie dziwię się, naprawdę mają coś w sobie, w szczególności właśnie takie zarośnięte doniczkiannaoj pisze:Plumoski, schiedeany, guelzowiany, bocasany i inne poduszkowe to moje ulubione mammillarie
 te maluszki rewelka, zwłaszcza z pierwszej fotki
 te maluszki rewelka, zwłaszcza z pierwszej fotki  

Mało brakowało a bym ominął tyle ciekawych zdjęć a ja uwielbiam jak jest dużo do oglądania
 Mało brakowało a bym ominął tyle ciekawych zdjęć a ja uwielbiam jak jest dużo do oglądania   

Bardzo ładne mamillarki . Tak powinno być, tylko nie wiem dlaczego w piątek tak słabo wyszło, chyba kolekcja nas przytłoczyła.
 Bardzo ładne mamillarki . Tak powinno być, tylko nie wiem dlaczego w piątek tak słabo wyszło, chyba kolekcja nas przytłoczyła.

oczywiście godzina w drugim punkcie wyjazdu
 oczywiście godzina w drugim punkcie wyjazdu  choć tam już coś kupiliśmy, może po prostu kiedyś przy okazji jakiegoś wyjazdu trzeba tam zajechać jeszcze raz w drodze powrotnej? I tak będzie niemal po drodze
 choć tam już coś kupiliśmy, może po prostu kiedyś przy okazji jakiegoś wyjazdu trzeba tam zajechać jeszcze raz w drodze powrotnej? I tak będzie niemal po drodze