jak ja lubię oglądać Twoje rabatki .
 jak ja lubię oglądać Twoje rabatki .Wilczomlecz Griffitha przepiękny
 Zajączki śliczne a jakie fajne maja minki
 Pozdrawiam i samych miłych chwil życzę

jak ja lubię oglądać Twoje rabatki .
 jak ja lubię oglądać Twoje rabatki . Zajączki śliczne a jakie fajne maja minki

. Widzialam podobne zajaczki, amorkow zatrzesienie i wiele innych! Pozdrawiam goraco bo, upal nad morzem i wybacz pisownie telefonowa
. Widzialam podobne zajaczki, amorkow zatrzesienie i wiele innych! Pozdrawiam goraco bo, upal nad morzem i wybacz pisownie telefonowa  

,jest się gdzie schować przed
 ,jest się gdzie schować przed   i nawet zajączki zwabiłaś do ogrodu.Ja dzisiaj gotuje miodzik ,jestem ciekawa co mi wyjdzie,serdecznie pozdrawiam
 i nawet zajączki zwabiłaś do ogrodu.Ja dzisiaj gotuje miodzik ,jestem ciekawa co mi wyjdzie,serdecznie pozdrawiam  

, ten wilczomlecz cudeńko, a rabarbar tak Ci ładnie kwitnie, wszystko takie dopracowane, cudnie Martusiu, cudnie
 , ten wilczomlecz cudeńko, a rabarbar tak Ci ładnie kwitnie, wszystko takie dopracowane, cudnie Martusiu, cudnie  

Ślimaków jakoś w tym roku więcej, musimy walczyć, bo szkoda roślin. Jeszcze do spotkań wrócę, wyjątkowo miłe i pouczające, jeśli można podzielać pasję z innymi.
 Ślimaków jakoś w tym roku więcej, musimy walczyć, bo szkoda roślin. Jeszcze do spotkań wrócę, wyjątkowo miłe i pouczające, jeśli można podzielać pasję z innymi.  Powojnik i lilaki już piękne, obsypane kwiatami.
 Powojnik i lilaki już piękne, obsypane kwiatami.  Niech będzie, że Twoje rośliny takie dorodne dzięki kapuście.
  Niech będzie, że Twoje rośliny takie dorodne dzięki kapuście.  Kochasz ogród i dokładasz cieżką pracę, ot cała prawda.
  Kochasz ogród i dokładasz cieżką pracę, ot cała prawda.  Słoiczki już do spiżarni wędrują.
 Słoiczki już do spiżarni wędrują.  Zajączki słodkie, uwielbiam podziwiać Twoją biżuterię ogrodową w różnych zakątkach. Często jej szukam na zdjęciach, bo pokazujesz w nieoczywisty sposób.
 Zajączki słodkie, uwielbiam podziwiać Twoją biżuterię ogrodową w różnych zakątkach. Często jej szukam na zdjęciach, bo pokazujesz w nieoczywisty sposób.  Ciepłej, miłej niedzieli.
 Ciepłej, miłej niedzieli. 

,zajączki już się zadomowiły w ogrodzie ,pomysł się znajdzie ,jak znajdziesz coś ciekawego dla siebie ,jest tyle świetnych delikatnych ozdób ,myślę ,ze można coś wybrać ,ale może się do tej pory nad tym nie zastanawiałaś ,pozdrawiam
 ,zajączki już się zadomowiły w ogrodzie ,pomysł się znajdzie ,jak znajdziesz coś ciekawego dla siebie ,jest tyle świetnych delikatnych ozdób ,myślę ,ze można coś wybrać ,ale może się do tej pory nad tym nie zastanawiałaś ,pozdrawiam  

,dwa świerki prowadzą sie same ,jeden jest podparty ,bo bardzo długo idzie poziomo i chyba by padł na ziemię
 ,dwa świerki prowadzą sie same ,jeden jest podparty ,bo bardzo długo idzie poziomo i chyba by padł na ziemię   pozdrawiam
 pozdrawiam 

,pozdrawiam
 ,pozdrawiam  

,ale nie wyrabiam ,pozdrawiam
 ,ale nie wyrabiam ,pozdrawiam  
  przekompostowują się szybko i na nich sadzę rośliny,mojej pracy też jest w tym wszystkim dużo ,ale nic nie ma bez pracy ,wiec jak tu nie pracować
 przekompostowują się szybko i na nich sadzę rośliny,mojej pracy też jest w tym wszystkim dużo ,ale nic nie ma bez pracy ,wiec jak tu nie pracować   ,wiesz ,że kocham pełną spiżarnię ,wiec już zaczęłam ,miodku nigdy nie robiłam ,więc kiedyś trzeba zacząć ,miło ,że podobają się moje ozdoby w ogrodzie ,ale nie mam takich pięknych ślimaków jak są u Ciebie
 ,wiesz ,że kocham pełną spiżarnię ,wiec już zaczęłam ,miodku nigdy nie robiłam ,więc kiedyś trzeba zacząć ,miło ,że podobają się moje ozdoby w ogrodzie ,ale nie mam takich pięknych ślimaków jak są u Ciebie  ,pozdrawiam
,pozdrawiam 

RAJ
 RAJ ciekawe ile będę czekać na kwiat ??
 ciekawe ile będę czekać na kwiat ??  

U mnie na osiedlu jak mieszkałam w mieście było drzewo, którego nigdy nie mijałam ,żeby nie podziwiać jego kwiatów i ogromnych liści
 U mnie na osiedlu jak mieszkałam w mieście było drzewo, którego nigdy nie mijałam ,żeby nie podziwiać jego kwiatów i ogromnych liści  

Obiela robi wrażenie swoją białą barwą
 Obiela robi wrażenie swoją białą barwą