A co do akwa....
U Antooosi :):):)
- kati-1976
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Mi też Mikołaj wsadził w kapcie same słodkościAntooosia pisze:Jagodo co za piękny prezent!
Ja od Mikołaja dostałam...pudełko alpejskiego mleczka.Prezent trafiony,niczym kulą w płot,no bo przecież łażę na siłownię i "wylaszczam "się na Sylwestra...echhhhh....Mikołaje
![]()
A reszta?Chwalić się!
I jak tu się WYLASZCZYĆ
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
bez przesady z tym WYLASZCZANIEM - się podnosisz poprzeczkę 8) :PAntooosia pisze:Jagodo co za piękny prezent!
Ja od Mikołaja dostałam...pudełko alpejskiego mleczka.Prezent trafiony,niczym kulą w płot,no bo przecież łażę na siłownię i "wylaszczam "się na Sylwestra...echhhhh....Mikołaje
![]()
A reszta?Chwalić się!
mnie Mikołaj przyniósł Cobena 8)
Pozdrawiam - Justyna
-
marzena 63

- Od: 5 lip 2008, o 06:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Antooosiu
medinilla piękna. :P Czy ona jest trudna w hodowli?Tak mnie kusi ją kupić ale trochę się boję
medinilla piękna. :P Czy ona jest trudna w hodowli?Tak mnie kusi ją kupić ale trochę się boję
pozdrawiam Marzena
Spis moich linków
Spis moich linków
- kati-1976

Jejku ależ piękna roślina. Pierwszy raz widzę to cudo. Do tego tak Slicznie kwitnie.
Hmm ... czyżby kolejna choroba.
Basiu - Antosi nie widać, pewnie dlatego, że zbytnio przejęła się przedświątecznymi porządkami
Ja nie wiem, kiedy się za nie wezmę
. Odwlekam z dnia na dzień. Nie chce mi się sprzątać wcale 
Hmm ... czyżby kolejna choroba.
Basiu - Antosi nie widać, pewnie dlatego, że zbytnio przejęła się przedświątecznymi porządkami
Ja nie wiem, kiedy się za nie wezmę
- kati-1976

Ja niby sprzątam systematycznie, ale na święta tak sobie podnoszę poprzeczkę, że w święta leżę i kwiczę, bo nie mam na nic siły