staw  , ech mi się marzyło oczko wodne, mam jedno do ...odnowienia ale za duże koszty
  staw  , ech mi się marzyło oczko wodne, mam jedno do ...odnowienia ale za duże koszty  

. Mam wrażenie, że czasami ludzie z czystej nudy takie rzeczy wymyślają
 . Mam wrażenie, że czasami ludzie z czystej nudy takie rzeczy wymyślają   . No szkoda , że tak na psa ta osoba nadawała. Piękne kwitnienia u Ciebie
. No szkoda , że tak na psa ta osoba nadawała. Piękne kwitnienia u Ciebie   a ten staw jest olbrzymi
 a ten staw jest olbrzymi   . Fajnie jak ktoś pomoże. Ja mogę liczyć głównie na siebie albo na eMa od czasu do czasu. Tunelu wypelnionego po brzegi roślinami nie mam więc roboty tak dużo nie ma
 . Fajnie jak ktoś pomoże. Ja mogę liczyć głównie na siebie albo na eMa od czasu do czasu. Tunelu wypelnionego po brzegi roślinami nie mam więc roboty tak dużo nie ma   . Pozdrawiam i słoneczka życzę
 . Pozdrawiam i słoneczka życzę   .
.

Także w czwartek jadę pohandlować
 Także w czwartek jadę pohandlować   

Staw super. Są tam rybki?
 Staw super. Są tam rybki?   

Pomysł z rynnami rewelacja.
  Pomysł z rynnami rewelacja. 

musiałabym odkurzyć wędkę i wybrać się do wędkarskiego po spławiki i haczyki bo po przeprowadzce wszystko poginęło.
 musiałabym odkurzyć wędkę i wybrać się do wędkarskiego po spławiki i haczyki bo po przeprowadzce wszystko poginęło. dzisiaj znów robię wypad po rynny więc pewnie znów zrobię fotorelację
 dzisiaj znów robię wypad po rynny więc pewnie znów zrobię fotorelację 

Więcej miejsca na roślinki.
  Więcej miejsca na roślinki. Też chce takie
  Też chce takie   Głęboko tam? Masz tam może lilie?
  Głęboko tam? Masz tam może lilie? A gdzie będzie straganik? Jak to będzie wyglądać? Koszty duże?
  A gdzie będzie straganik? Jak to będzie wyglądać? Koszty duże?

trzymam kciuki za duże zyski
 trzymam kciuki za duże zyski 

drakka pisze:Mati, jak rok temu właziłam czyścić to mi było po pachy ( mam 158 cm) i są pijawki- to na pewno
 To miałaś zdrowotne oczyszczanie nie tylko stawu
  To miałaś zdrowotne oczyszczanie nie tylko stawu  

Ale jak to mówią, małe jest piękne
  Ale jak to mówią, małe jest piękne   Czyli ma mniej niż 1,5m, ryby ponoć zimują w minimum takiej głębokości.
 Czyli ma mniej niż 1,5m, ryby ponoć zimują w minimum takiej głębokości.