Oxytree jest rośliną, która nie wytwarza nasion.
Chyba wysiałaś paulownię, też mam nasiona, ale nie wysiałem jeszcze

rośnie tak samo szybko, najpierw więc zobaczę co z tego mi wyrośnie
  rośnie tak samo szybko, najpierw więc zobaczę co z tego mi wyrośnie   

a to miała być rabata z różami i innymi kwiatkami, tymczasem dalie dominują
  a to miała być rabata z różami i innymi kwiatkami, tymczasem dalie dominują   

Na AWN też było wiele nasion, nawet paulowni
 Na AWN też było wiele nasion, nawet paulowni   

tulipany to prezent na urodziny od znajomych ,praktycznie wszystkie dostałam od nich i sadzone zeszłej jesieni
 tulipany to prezent na urodziny od znajomych ,praktycznie wszystkie dostałam od nich i sadzone zeszłej jesieni   
  powiem Ci ,że ta paulownia rośnie jak szalona, już pikować ją muszę
  powiem Ci ,że ta paulownia rośnie jak szalona, już pikować ją muszę   a terenów do obsadzeń masz więcej niż ja
  a terenów do obsadzeń masz więcej niż ja   

bo już nie chce mi się następnego pola sama robić
 bo już nie chce mi się następnego pola sama robić   dam fajnego kompostu i obornika i niech sobie rośnie albo i nie
  dam fajnego kompostu i obornika i niech sobie rośnie albo i nie   tak samo zrobię z moimi ozdobnymi dyniami, nie chcę tracić miejsca pod nie ,bo mam dużo innych warzyw
  tak samo zrobię z moimi ozdobnymi dyniami, nie chcę tracić miejsca pod nie ,bo mam dużo innych warzyw   
  oraz sałatę mix ,ale przesadzę w poletko na zewnątrz, bo muszę powoli robić miejsce na pomidory i papryki ,które mam zamiar posadzić w przyszłą sobotę, na poniedziałek i wtorek zapowiadają ostatni przymrozek
 oraz sałatę mix ,ale przesadzę w poletko na zewnątrz, bo muszę powoli robić miejsce na pomidory i papryki ,które mam zamiar posadzić w przyszłą sobotę, na poniedziałek i wtorek zapowiadają ostatni przymrozek   

mam nadzieję że te dwa dni przymrozków im nie zaszkodzą. Trawa zasiana w końcu ruszyła z kopyta
 mam nadzieję że te dwa dni przymrozków im nie zaszkodzą. Trawa zasiana w końcu ruszyła z kopyta   

tyle ,że mój m będzie się obawiał jechać heheh ,że znowu coś nakupuję
  tyle ,że mój m będzie się obawiał jechać heheh ,że znowu coś nakupuję  

my raczej w sobote rano podjedziemy, bo w niedziele bedzie wiecej ludzi.
 my raczej w sobote rano podjedziemy, bo w niedziele bedzie wiecej ludzi.

tak czy siak Szkółka Owocowo-Ozdobna "Niedźwiedź"
 tak czy siak Szkółka Owocowo-Ozdobna "Niedźwiedź"   
  no ale mało kto to wie
 no ale mało kto to wie   

. Fajnie , że trawa już wychodzi
 . Fajnie , że trawa już wychodzi   . Sporo pracy zrobiłaś i efekty już są widoczne. Ta bergenia z białym kwiatem jest cudna
 . Sporo pracy zrobiłaś i efekty już są widoczne. Ta bergenia z białym kwiatem jest cudna   . Nigdy takiej nie widziałam
 . Nigdy takiej nie widziałam   . Pozdrawiam i słoneczka życzę
. Pozdrawiam i słoneczka życzę   .
.