Moja działeczka :)

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
buum
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2015, o 17:43
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Re: Moja działeczka :)

Post »

U mnie Aniu do godziny 14:00 spadło 15l m2 czyli sporo :) i dalej pada. Czasami mocno :)
Moja działka mój raj :) Pozdrawiam Piotrek ;:163
Moja działeczka cz1.
Moja działeczka cz2.
Babciabenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 maja 2012, o 19:16
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Mówią: deszcz w maju grzyb w gaju! W maju musi być dużo deszczu ,to ważny miesiąc dla roślin i rolnych upraw i lasów oczywiście ;:333 !
Awatar użytkownika
amalia
500p
500p
Od: 15 lut 2011, o 16:32

Post »

Piotrek dobrze ze masz dużo trawniczka to mażesz poszaleć z kwiatami :D Ja uprawiam przede wszystkim warzywa swoje ekologiczne ;:131 a kwity zawsze się gdzieś między warzywami zmieszczą.
Marusia.
Pozdrawiam miłego dnia wszystkim..
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=81576" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
buum
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Bożenko dlatego się cieszę że pada. Ogólnie deszcz był potrzebny wszędzie. Na osiedlu u mnie jak chodzę z psem na spacer to się kurzyło gdy pies biegł.... Teraz roślinność dostanie wody i w mieście się zazieleni na maksa :D super ;:215 ;:215 ;:215
Powoli deszczyk ustaje ale opady naprawdę były solidne :)

Marusia gdybym miał jedną działeczkę nie poszalałbym :D ale że kupił dwie od razu to jest możliwość do popisu :) Czasami marzy mi się jeszcze mieć dwie działki obok i fajny kwadracik by powstał :D ale to jak będę na emeryturze ;:306 Te ponad 8ar plus teraz z kanałem to 9ar na razie wystarcza. Gdybym miał te dwie działki obok to warzywniak bym miał na pewno :) Bo to duża frajda. Miałem na początku. Ale wtedy w robocie bym zapiernicz (bardzo często po 12h a nawet 16h w robocie plus 2h jazdy) i nie było czasu na warzywka, ich plewienie, podlewanie. A ja nie lubię bałaganu :) Czasy się zmieniają , ja też ....
Teraz kwiatków przybywa u mnie a może za jakiś czas warzywek :) Nie mówię NIE :)
Moja działeczka cz1.
Moja działeczka cz2.
Awatar użytkownika
amalia
500p
500p
Od: 15 lut 2011, o 16:32

Post »

Ooo 8 ar to masz duży areał ;:oj ja mam 6 ar to też roboty mam pod dostatkiem przez całe lato. ;:224
Marusia.
Pozdrawiam miłego dnia wszystkim..
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=81576" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
aneczka1979
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 cze 2010, o 21:44

Post »

Piotrze uwielbiam gdy tworzą się nowe rabatki z kwiatami. Tak trzymać. Powodzenia w dalszym uszczuplaniu trawnika. ;:138
Awatar użytkownika
buum
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Mariusia Sporo jest. Ale gdy się ponasadzało tego i owego plus altana z tarasem to wydaje się że tak sobie :) haha

Aniu Będzie ubywać jeszcze trochę trawnika co skrzętnie udokumentuję aparatem a fotki wrzucę tutaj na forum :)
Moja działeczka cz1.
Moja działeczka cz2.
Awatar użytkownika
ewelkacha88
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 maja 2013, o 17:54

Post »

Witaj :wit . Świetna robota ;:333 . Jak tylko rośliny podrosną będzie pięknie ;:138 . Trzymam kciuki za kolejne plany ;:333 . Pozdrawiam i słoneczka Ci życzę :wit .
Awatar użytkownika
maniolek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 gru 2016, o 17:45
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Piotrek widzę, że forum na nas tak zadziałało, że chcemy mieć więcej kwiatków na działce :) no ale to bardzo dobrze, bo będzie kolorowo i będzie co podziwiać :)
Awatar użytkownika
TROJA
500p
500p
Od: 6 kwie 2017, o 09:21

Post »

Tylko co będzie jak trawnik się skończy ;:173 trzeba będzie od sąsiada kawałek pożyczyć :wink:
Pozdrawiam Ania
Mój ogród http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=100470" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje nadwyżki viewtopic.php?f=11&t=117198" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
buum
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

ewelkacha88
Mam nadzieje że roślinki będą super rosnąć :) Wczoraj ostro polało a dziś ciepło było. Super oby bez mrozów w nocy. Realizować swoje plany dalej będę. Dziś u ojca na budowie porobiłem i nie byłem na działce u siebie. Jutro też chce pomóc rodzicom więc kolejny dzień bez prac u siebie. Ale spokojnie. Dam radę :) I oby tego słoneczka jak najwięcej było :D Czego i Tobie Ewelina życzę :)

maniolek
Mariusz dokładnie. Nie inaczej. Ja zawsze powtarzam że szukam tu na forum inspiracji ale i natchnienia. Coś zobaczę i już pomysł w głowie jest :) a jak jest pomysł to są chęci :D Ledwo co piszę. Kilka ton ręcznie dziś przewaliłem.... najpierw kamienia potem ziemi. Mokry byłem że można było bluzkę wykręcać :D i siłownia za darmo :D Ojciec mnie powstrzymywał żebym dał na dzisiaj spokój ale ja dalej. Teraz czuję że żyje ;:306 Jutro poprawka ;:215

TROJA
Aniu tyle kwiatów sadzić nie będę bo kocham trawnik :D Zachowanie jakiś proporcji musi być :) Ale zmiany są i będą :)
Moja działeczka cz1.
Moja działeczka cz2.
Awatar użytkownika
drakka
500p
500p
Od: 4 lip 2016, o 23:26

Post »

Piotrze jak walka na działce?
Miałeś okazje wypróbować banany z grila?
Angelika / Żelka:)

Kwiatowisko
Awatar użytkownika
buum
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Angelika nie byłem na działce :) ostatnie dwa dni spędziłem u ojca na budowie i pomagałem przy budowie domu. W piątek byłem sam a wczoraj z całą familią moją :) każdy przyczynił się do postępów w pracach :) czuję się jakbym spędził na siłowni kilka godzin :D Dziś chce podjechać na działeczkę zobaczyć co słychać. Deszcz popadał u mnie nad ranem i dalej kropi więc nic nie będę robić. Tylko kuknę i do domu. Dziś popołudnie poświęcam na regenerację moich mięśni przed tv :) czas na meczyki do wieczora ;:215
Moja działeczka cz1.
Moja działeczka cz2.
Awatar użytkownika
buum
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Trochę późno na wrzucanie zdjęć :D Ale że siedzę jeszcze chwilkę ....
Emocje po meczu nie opadły :D
Oto fotki z niedzieli. Wpadłem na godzinkę. Zobaczyć co słychać :) a zaczyna się coraz więcej dziać :) Tzn roślinki wreszcie się ruszyły ale przed nimi trzy dni chłodów.... Dadzą radę, wierzę w nie :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Moja działeczka cz1.
Moja działeczka cz2.
Awatar użytkownika
seba1999
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2014, o 20:10

Post »

Super wszystko podrosło :D
Jednak u mnie paprocie są większe ;:224 :;230
Piotruś co to za hortensja ? Jakiego jest koloru ? Przydałoby się jej cięcie ;:108
Marzy mi się taki krzak jagody kamczackiej ;:108
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”